Kesätiedote ja kurkistus syksyyn

Lämmin kiitos kuluneesta keväästä kaikille Pilates studion asiakkaille! Kesän helteitä odotellessa on hyvä hetki kurkistaa syksyyn ja suunnitella ajat omille harrastuksille sekä liikkumiselle.

1. Pilates & Piknik- tapahtuma
2. Studion kesätauko
3. Syyskauden starttiviikko
4. Syksyn viikkotunnit
5. DUO-tunnit
6. Yksilöohjaus ja fysioterapia
7. Hinnasto päivittyy

1. Pilates & Piknik to 6.7.
Maksuton kesätapahtuma Pertun rannassa (Uimarinpolku 6) Pilates studion asiakkaille.
Klo 17.30 puistopilates 45 min, klo 18.15 uintia ja piknik herkuttelua. Lisätiedot ja ilmoittautuminen varausjärjestelmästä to 6.7. päivän kohdalta. Varausjärjestelmään pääset suoraan tästä.

2. Studion kesätauko
Kesän viikkotunnit ovat varattavissa to 6.7. saakka. Kaikki ohjaukset ovat kesätauolla ajalla 10.-26.7.

3. Syyskauden starttiviikko 31.7.-3.8.
Syyskauden starttiviikolla järjestään PILATES laite & matto starttikurssi aloittelijoille, PILATES workshopit ja DUO-tunteja säännöllisesti harrastaneille. Starttiviikon DUO-tunnit löydät varausjärjestelmästä viikkotuntien kohdalta. Syksyn kurssien, workshopien ja PILATES CLASSIC treeniryhmän lisätiedot starttikurssien ja workshopien kohdalta.

4. Syksyn viikkotunnit 7.8.-21.12.
Syksyn viikkotunnit ovat julkaistu ja varattavissa varausjärjestelmästä viikolta 32 eteenpäin. PILATES laite & matto viikkotunteja on varattavissa entiseen tapaan ma-to. Tiistai iltaisin vuorottelevat PilatesHealth (parilliset viikot) ja YogaHealth (parittomat viikot). Aikataulussa on pieniä muutoksia syyslomaviikon, itsenäisyyspäivän ja koulutuspäivien vuoksi. Suosittelen varaamaan tunnit hyvissä ajoin, jotta kaikki osaamme reagoida mahdollisiin tuntimuutoksiin. Tuntiperuutukset iltatunneille 6 h ja aamutunneille 12 h ennen tunnin alkua, tällöin ostettu käynti vapautuu käytettäväksi uudestaan.

5. DUO-tunnit
Syksyllä varausjärjestelmässä on varattavissa aiempaa enemmän DUO-tunteja (tunnilla 2 hlöä). Viikkokalenterissa varattavat tunnit ovat suunnattu PILATES laite & matto viikkotunneilla säännöllisesti harjoitteleville, jotka haluavat syventää omaa harjoitustaan koko studion laitteistolla. DUO-tunnin voi varata ilman ennakkomaksua. Ennen tunnin varaamista, muistathan lukea lisätiedot ja peruutusehdot tunnin nimen kohdalta i-merkin alta. DUO-tunteja muihin aikoihin voi varata entiseen tapaan myös sähköpostilla.

6. Yksityistunnit ja fysioterapia
PILATES harjoittelun voi aloittaa joustavasti myös yksityistunneilla. Yksilötunnit sopivat hyvin myös tavoitteelliseen harjoitteluun, jolloin harjoitusta syvennetään uusilla liikkeillä ja harjoitusohjelmaa tarkennetaan henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Jos haluat varata syksylle PILATES yksityistunteja tai fysioterapia-aikoja tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutukseen, ota yhteyttä: minna@pilatesminna.fi

7. Hinnasto päivittyy
Yleisen hintatason nousun vuoksi palveluhinnasto päivittyy to 27.7. alkaen. Tätä ennen 1 x ja 8 x kortteja viikkotunneille voi vielä ostaa entisillä hinnoilla varausjärjestelmästä. 8 x kortti on voimassa 4 kk ostopäivästä ja 1 x kortti 1 kk:n ostopäivästä. Duo- ja yksilötunnit varataan ilman ennakkomaksua ja maksu tapahtuu studiolla ohjauksen yhteydessä pankkikortilla, liikuntaeduilla tai lahjakortilla.

PILATES laite & matto
1 x kortti 40 e, 8 x kortti 295 e
PilatesHealth/YogaHealth
1 x kortti 20 e, 8 x kortti 135 e
DUOTUNTI (2 hlöä) 55 min 60 e/hlö
Yksilöohjaus/fysioterapia 55 min 80 e

Tervetuloa liikkumaan kesän tunneille, Pilates & Piknik-tapahtumaan sekä tulevan syksyn tapahtumiin!

Iloisin terveisin,
Minna