Info

PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi

Kilpivirrantie 7, 2. krs 74120 Iisalmi
050 524 7999
minna@pilatesminna.fi
y-tunnus: 2797013-8

Tältä sivulta saat tietoa Pilates studiolla käytössä olevasta varausjärjestelmästä: käyttäjätilin luominen, varauksen tekeminen, prepaid-kortti, liikuntaeduilla maksaminen, prepaid-kortin voimassaolo, tuntien varaaminen ja peruutukset.  Lisäksi sivulta löytyy ohjeita studiolla saapumiseen, tuntien toteutukseen, etäosallistumiseen, vakuutuksiin ja tiedottamiseen. 

Käyttäjätilin luominen varausjärjestelmään

Aloita järjestelmän käyttö luomalla käyttäjätili osoitteessa: www.varaaheti.fi/pilatesminna Tilin luonnin yhteydessä pyydetään suostumusta tiedottamisesta. Huomioithan, että tiedotteet tulevista tapahtumista/tuntiperuutuksista lähetetään vain suostumuksen antaneille. Rekisteröinnin yhteydessä saat tunnukset, joilla pääset jatkossa kirjautumaan järjestelmään. Luothan vain yhden käyttäjätilin järjestelmään. 

Varaa tunti, kurssi tai fysioterapia

Kohdasta ”varaa aika” löydät vapaat fysioterapia-ajat,  studion viikkotunnit sekä kurssit. Viikkotunnit varataan ostamalla prepaid-kortti (alla lisätiedot).  Fysioterapia-ajat, duotunnit ja kurssit pääsee varaamaan ilman ennakkomaksua (maksu tapahtuu studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla). Tuntikuvaukset ovat luettavissa tunnin nimen vierestä i-merkin kohdalta.

Prepaid-kortti

Ostamalla 8 x prepaid-kortin tai 1 x kortin järjestelmästä, pääset varaamaan sinulle sopivat tunnit. Hinnat löydät järjestelmästä kohdasta ”prepaid-kortit”. Prepaid-kortti on henkilökohtainen. Pidäthän huolen, että käytät samoja tunnuksia ostaessasi ja varatessasi, koska ostot kirjautuvat automaattisesti oston yhteydessä ilmoittamallesi tunnukselle. 

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta pääset maksamaan ostoksen verkkomaksuna. 

Liikuntaeduilla ja pankkikortilla maksaminen

Jos haluat maksaa prepaid-kortin liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum) ja/tai pankkikortilla, luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse minna@pilatesminna.fi, minkä kortin haluat ostaa (8 x kortti vai 1 x kortti). Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai suoritat maksun pankkikortilla studiolla. Tämän jälkeen pääset varaamaan tunnit. 

Prepaid-kortin voimassaolo

8 x prepaid-korttien voimassaoloaika on 16 viikkoa kortin ostopäivästä alkaen. Huolehdithan, että käyntikerrat ovat käytetty ennen voimassa olon päättymistä. Sairastapauksissa prepaid-kortin maksuja ei palauteta, vaan sen voimassaoloa voidaan pidentää lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Minimi sairasloma-aika, josta tunteja hyvitetään, on 1 viikko (7 päivää). Ilmoita sairaslomastasi viipymättä prepaid-kortin voimassaoloaikana. Emme ole velvollisia pidentämään kortin voimassaoloaikaa, mikäli ilmoituksesi tulee prepaid-kortin voimassaoloajan jälkeen. 1 x prepaid-kortti sisältää yhden käyntikerran ja se on voimassa 4 viikkoa ostopäivästä. Ostettuja prepaid-kortteja ei voi käyttää muuhun kuin mihin ne ovat tarkoitettu. 

Tuntien peruutukset

Viikkotunteja pystyy varaamaan useamman viikon eteenpäin ja suositeltavaa onkin varata tunnit 8 viikon ajalle etukäteen, jos se on mahdollista. Asiakkaan tulee tehdä tuntivarausten peruutukset 6 tuntia (iltatunnit), 12 tuntia (aamutunnit) ja DUO-tuntien 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. Ajallaan peruutetun tunnin käynti palautuu prepaid-kortille ja korvaavan, saman arvoisen tunnin voi varata järjestelmästä. Mikäli tunti joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta (ohjaajan äkillinen sairastuminen tms.), ilmoitamme siitä osallistujille sähköpostitse ja hyvitämme ostoksen prepaid-kortille. Mikäli studion tunnit joudutaan keskeyttämään yli viikoksi (7 vrk) force majeure- syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä studiotunneista online-tunteihin (livestream tai videotunnit), joihin kortit käyvät.

Kursseille ilmoittaudutaan kertaluontoisesti, eikä poissaoloja tarvitse ilmoittaa erikseen. Kurssimaksu on samansuuruinen kaikille.

Osallistuminen Zoomin kautta etäyhteydellä

Kursseille ja viikkotunneille voi osallistua etänä Zoomin kautta. Viikkotunneille varataan paikka samoin kuten studiotunneille. Varauksen jälkeen, ilmoita sähköpostilla minna@pilatesminna.fi päivä ja kellonaika milloin osallistut tunnille etänä, saat lisäohjeet ja Zoom-linkin paluupostina. Ilmoitus tulee tehdä iltatunneille viimeistään klo 15 ja aamutunneille edellisenä iltana. Zoom- yhteys avataan noin 5 min ennen tunnin alkua. Kursseille ilmoittautuneet saavat etäosallistumisohjeet sähköpostilla kurssi-infon yhteydessä.

Viikkotuntien toteutus

Kaikki studion tunnit toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleita naiset ja miehet. Ryhmäkoko PILATES (laite & matto) tunneilla on 3-6 hlöä, duotunneilla 2 hlöä ja muissa ryhmissä maks. 12 henkilöä. PILATES (laite & matto) tunnit toteutetaan, jos 3 hlöä ilmoittautuu. Mikäli tunnille on ilmoittautunut 1-2 hlö, otetaan heihin yhteyttä viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Tunti voidaan toteuttaa sovittaessa myös yksilö-/duo-ohjauksena erillisen hinnaston mukaan, jolloin omaa harjoitusta pääsee syventämään koko studion laitteistolla. Jos tunti ei ole toteutumassa, ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostisi ennen kuin lähdet studiolle. 

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Kaikki ohjaukset toteutetaan samassa salissa. Studiolla on pieni odotustila/lounge sekä yhteinen pukeutumistila naisille ja miehille, joten mahdollisuuksien mukaan suositellaan vaihtamaan liikuntavaatetus jo kotona. Pukeutumistilaan pääsee noin 5 min ennen tunnin alkua. Pukeutumistilan yhteydessä on pukukoppi/suihku, kaksi wc:tä ja minikeittiö. 

Toiminta studiolla ja varaa mukaan tunnille

Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Studiolta löytyy useampi vesipiste sekä käsidesiä. Mattopilates-tunneille voi lainata alustan studiolta. Varaa tunneille oma pieni pyyhe studion maton päälle, sukat ja rento vaatetus. Jalkineita ei tarvitse. PILATES laite & matto – tunneille tarvitset pienen pyyhkeen ja liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Tiloja ja pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Asiakkaita pyydetään puhdistamaan välineet ja laitteet käytön jälkeen studiolla olevilla puhdistusaineilla. 

Vakuutukset ja tiedottaminen

PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi ei vakuuta ryhmäliikuntatunneille osallistuvia asiakkaita tai heidän omaisuuttaan. Asiakas on velvollinen kertomaan tunnin ohjaajalle mahdollisista harjoitukseen vaikuttavista vammoista tai muista esteistä. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. Studion ohjaajat ottavat huomioon parhaalla mahdollisella tavalla kaikki asiakkaat. 

Seuraathan uutisiamme nettisivuilla, instagramissa ja facebookissa @pilatesminna ja studiolla, jotta olet tietoinen mahdollisista loma-ajoista ja tuntien peruutuksista. PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja, aikatauluja ja ehtoja.

Mikäli sinulla heräsi vielä jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Ohjaustyön luonteen vuoksi tavoitat meidät parhaiten viestillä ja vastaamme 1 vrk:n kuluessa.