Vuosi sitten tämä liike tuntui aivan erilaiselta kuin nyt!

Eläkkeelle jäätyäni rohkaistuin kokeilemaan laitteilla tapahtuvaa pilatesharjoittelua. Osallistuin PILATES laite & matto starttikurssille, jossa opeteltiin Reformer-laitteen käyttöä sekä klassisia mattopilatesliikkeitä. Starttikurssin jälkeen jatkoin harjoittelua minulle mukavasti sopivan päiväryhmän mukana.

Pilateksesta on löytynyt tehokas ja turvallinen tapa liikkua. Koen, että tunnen omaa kehoa koko ajan paremmin, olen oikeasti vahvistunut ja hoikentunut. Mikä parasta pystyn elämään lonkan tekonivelen kanssa kivutonta elämää!

Pilates on tuonut uuteen arkeeni säännöllisyyttä niin harjoittelun kuin ruokailunkin osalta. Minun on kyllä pakko sanoa, että Pilateksen sanoma: 10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho, pitää kyllä täysin paikkaansa ja suosittelen muidenkin kokeilemaan.”

Riitta 66 v.