Pilatesta kotona!

Jatkossa voit osallistua Minnan ohjaamille studiolla kokoontuvilla tunneille myös etänä zoomin kautta näppärästi kotoa käsin. Mikäli ryhmäliikuntaa ei voida järjestää studiolla, toteutetaan ilmoitetut studiotunnit myös tässä tapauksessa etänä zoomin kautta.

Tunneille ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu kuten studiotunneillekin osoitteessa www.varaaheti.fi/pilatesminna Etäosallistuja varaa siis yhden paikan studiolta kokoontuvalta tunnilta. Kun olet varannut tunnin kalenterista, ilmoita Minnalle sähköpostiin minna@pilatesminna.fi päivä ja kellonaika milloin osallistut tunnille etänä. Ilmoitus tulee tehdä iltatunneille viimeistään klo 15 ja päivätunnille viimeistään klo 10.

Etäohjauksen toteutus

Tuntia varten tarvitset internet yhteyden, läppärin tai mobiililaitteen. Tunnit toteutetaan Zoom ohjelmalla, joka täytyy ladata omaan laitteeseen. Saat ennen tunnin alkua zoom linkin/koodin ja salasanan sähköpostiin, jolla pääset kirjautumaan sisään. Ohjaaja hyväksyy sinut sisään ”tapaamiseen” tunnin alkaessa.

Aseta kamera jumppamaton viereen siten, että sinusta näkyy sivuprofiili ja koko vartalo, kun olet alustalla. Pidä kamera avoinna (mikrofonin voi sulkea, jos ääni kiertää), jotta ohjaaja voi antaa sinulle ohjeita. Studiolla kamera on asetettu siten, että sinua ei näe muut kuin ohjaaja. Tärkeää on, että kuulet ohjaajan äänen, koska ohjaaja ei ole koko ajan kameran edessä näyttämässä liikkeitä. Näin ollen muokkaa omia ääniasetuksia tarpeen mukaan.

Huom! Jos olet vasta aloittanut harjoittelun studiolla, suositus on osallistua alkuun studiotunneille.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, otathan yhteyttä: minna@pilatesminna.fi