Loppukevään kurssit ja viikkotunnit

Loppukevään kurssit ja viikkotunnit ovat varattavissa verkkoajanajanvarauksen kautta, josta voi varata aikoja myös fysioterapiaan ja yksityistunneille. Jos sopivaa aikaa ei ole varattavissa, niitä voi tiedustella myös sähköpostilla minna@pilatesminna.fi

Fysioterapia, duotunnit sekä kurssit varataan ilman ennakkomaksua ja maksu tapahtuu studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla tai lahjakortilla. Viikkotunnit varataan ostamalla 1 x tai 8 x prepaid-kortti verkkomaksuna varausjärjestelmän kautta.

Tulevat tapahtumat

Mammapilates-kurssi 21.2.-17.4.
Hiihtolomaviikolla 4.-10.3. ohjaukset ovat tauolla
PILATES laite & matto starttikurssi 18.-20.3.
Viikkotunnit varattavissa ajalle 11.3.-31.5.
Mattopilates-kurssi (maanantai) 25.3.-13.5.
Mattopilates-kurssi (tiistai) 26.3.-14.5.