PILATES laite & matto starttikurssi helmikuussa

PILATES (laite & matto) starttikurssilla 3 x 55 min tutustutaan Reformer pilateslaitteella sekä klassisella pilatesmatolla tapahtuvaan Pilateksen perusharjoitukseen. Harjoitteilla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet tarjoavat myös erinomaisen tavan tasapainottaa vartalon puolieroja.

Kurssin kokoontumispäivät:
Maanantai 5.2. klo 7.45-8.40
Torstai 8.2. klo 7.45-8.40
Maanantai 12.2. klo 7.45-8.40

Hinta: 120 e
Ryhmäkoko: 3-5 henkilöä

Kenelle kurssi sopii?
Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tämä kurssi sopii myös kertauskurssiksi, jos on ollut yli 3 kk:n taukoa harjoittelusta tai jos haluaa kerrata perusteita.

Kuinka jatkan harjoittelua startin jälkeen?
Kurssilta saat harjoitusohjelman sinulle sopivista harjoitteista, joiden opettelua pääset jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla. Tunnit pääset varaamaan varausjärjestelmästä oman aikataulun mukaan. Saatavilla on 1 x ja 8 x kortteja.

Mitä tarvitsen mukaan?
Varaa starttikurssille mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä napakat liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (hinnat 20e/25e).

Kuinka kurssimaksu maksetaan?
Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta starttikurssit ja workshopit