Alkuvuosi 2024 Pilates studiolla

Studion 5. toimintavuosi käynnistyi tällä viikolla starttikurssin, workshopien sekä yksilö- ja duotuntien parissa. Kiitokset kaikille mukana olleille!

Ensi viikolla harjoittelua jatketaan myös PILATES laite & matto viikkotunneilla sekä mammapilates- ja mattopilates-kursseilla. Jos et ole vielä varannut viikkotunteja tai kurssipaikkaa, nyt on hyvä hetki sille!

Nettisivuilta löytyy infosivu, jonka toivoisin kaikkien studiolla harjoittelevien silmäilevän läpi. Sivulta löydät tietoa harjoittelun aloittamisesta, ohjeita varausjärjestelmän käyttöön sekä studiolla liikkumiseen.

Ajanvarausjärjestelmä avautuu suoraan tästä linkistä: www.varaaheti.fi/pilatesminna
Helpoin tapa löytää varausjärjestelmä jatkossa, on lisätä sivun kuvake suoraan puhelimen aloitusnäyttöön. Autan mielelläni järjestelmän käytössä, joten kysythän neuvoa, kun tapaamme studiolla.

Viikkotunnit ovat nimetty järjestelmään seuraavasti: PILATES laite & matto ja PILATES FLOW laite & matto (jatkotaso). Tunnin sisältökuvaukset löytyvät i-merkin kohdalta. Tunnit voi varata oman aikataulun mukaan ostamalla 1 x tai 8 x prepaid-kortin verkkomaksuna. Liikuntaeduilla maksaminen onnistuu studiolla.

Mammapilates- ja mattopilates-kurssit etenevät progressiivisesti 8 viikon ajan. Ilmoittautuminen tapahtuu kertaluontoisesti ilman ennakkomaksua starttikurssien ja workshopien kohdalta. Maksu studiolla kurssin alkaessa pankkikortilla/liikuntaeduilla.

Loppukevään tapahtumiin ilmoittautuminen avautuu helmikuussa. Mikäli haluat aloittaa laitteilla tapahtuvan pilatesharjoittelun aiemmin tai päivittää omaa harjoitusohjelmaa, se onnistuu hyvin yksityis- ja duotunneilla.

Jos sinulla herää kysyttävää, otathan yhteyttä! Ohjaustyön luonteen vuoksi tavoitat minut parhaiten sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi Vastaan viesteihin 1 vrk:n kuluessa.

Terveisin,
Minna Pilates studiolta