Asiakaskokemus psykofyysisestä fysioterapiasta

Miksi lähdit psykofyysiseen fysioterapiaan?

Asioiden läpi käyminen pään sisäisesti sekä puhumalla ja reflektoimalla yksin ja yhdessä ei enää riittänyt. Koen, että psykofyysinen fysioterapia oli kokeilun arvoinen asia oman kehotunneyhteyden syventämiseen ja oman mielen työstämiseen kehollisesti.

Mikä on ollut merkityksellisin oppi minkä olet saanut? Miten oivaltaminen näkyy sinun arjessa?

Keho muistaa, vaikka mieli ei. Minnan luona koko syksyn käyneenä koen, että olen päässyt purkamaan niin mielen kuin kehon jumeja sekä asioita, mitä luulin jo unohtaneeni tai läpi käyneeni. Lisäksi matkaan on tarttunut valtavasti myötätuntoa ja ylpeyttä omaa itseä ja kehoa kohtaan. Palautuminen ja ajatusmalli ”vähemmän on enemmän” on kantanut minua tässä hyvin suorituskeskeisessä ja hektisessä arjessa aivan uudella tavalla. Meillä on hetkistä koostuva yksi ainut elämä. Minnan läsnäolo näissä hetkissä oman kehoni ja mieleni äärellä on ollut lämpimän läsnäolevaa, oivalluttavaa ja turvallista. Joka kerta Minnan luota lähdettyäni koen katsovani itseäni hyväksyväisemmin ja kuuntelen mieleni sekä kehoni tarpeita tarkkaavaisemmin. Kiitollinen näistä hetkistä!

Annireeta, 38 v.