Mammapilates-kurssit kevät 2024

Mammapilates- kurssi (alkeet, 8 kertaa)

Keskiviikkoisin 21.2.-17.4.2024 klo 9.00-9.55 (huom. ei tuntia ke 6.3.)

Hinta: 135 e

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla.

Kurssilla keskitytään raskauden ja synnytyksen muuttaman kehon tarpeisiin, vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen turvallisesti pilateksen ja fysioterapian erityisharjoitteita sekä pienvälineitä hyödyntäen.

Raskaus ja synnytys aiheuttavat naisen kehoon rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia, joiden seurauksena voi esiintyä erilaisia oireita, kuten virtsankarkailua, vatsan pömpötystä sekä alaselkäkipuja. Tämän vuoksi ohjauksessa käytetyt menetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon synnytyksen jälkeen tapahtuvasta keskivartaloharjoittelusta.

Kurssille voi osallistua synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan. Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä, joten harjoitteita tehdään osallistujien yksilölliset tarpeet huomioiden. Lapset 0-9 kk ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille. Varaa mukaan joustava liikuntavaatetus, sukat, pieni pyyhe ja lapselle alusta/kaukalo.

Mammapilates- kurssi (jatko, 8 kertaa)

Maanantaisin 8.1.-26.2.2024 klo 11.00-11.55

Hinta: 135 e

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla.

Jatkokurssi on suunnattu äideille ja vauvoille, jotka ovat käyneet mammapilates-kurssin syksyllä 2023. Kurssilla harjoittelussa edetään kohti vaativampia klassisia pilatesharjoitteita. Kurssilla huomioidaan edelleen raskauden ja synnytyksen muuttaman kehon tarpeet (ryhti, mahdollinen erkauma ja lantionpohjan toimintahäiriöt). Lapset 0-9 kk ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille. Varaa mukaan joustava liikuntavaatetus, sukat, pieni pyyhe ja lapselle alusta/kaukalo.

Kurssivaraukset: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta ”starttikurssit ja workshopit”