Aloita pilates tammikuussa 2024!

Vuoden alussa studiolla järjestetään PILATES laite & matto starttikurssi, jonka jälkeen on mahdollista osallistua PILATES laite & matto viikkotunneille. Starttikurssin lisäksi tammikuussa alkaa kolme progressiivisesti etenevää mattopilates-kurssia. Alla lisätiedot kursseista. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

PILATES laite & matto starttikurssi

Tiistai 2.1. klo 16.30-17.25
Keskiviikko 3.1. klo 16.30-17.25
Torstai 4.1. klo 16.30-17.25
Hinta: 120 e. Ryhmäkoko: 3-5 henkilöä.

PILATES (laite & matto) starttikurssilla 3 x 55 min tutustutaan Reformer pilateslaitteella (jousivastukset ja liikkuva kelkka) sekä klassisella pilatesmatolla (nahkaverhoilu, käsikahvat ja jalkaremmi) tapahtuvaan Pilateksen perusharjoitukseen. Harjoitteilla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet tarjoavat myös erinomaisen tavan tasapainottaa vartalon puolieroja.

Kenelle kurssi sopii?
PILATES (laite & matto) sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille aloittelijoille, kuntoutujille sekä urheilijoille. Aktiiviliikkujille ja urheilijoille pilates on tasapainottavaa oheisharjoittelua. Istumatyölaisille pilates tarjoaa erinomaisen tavan vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Ikäihmisiä pilates auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja tasapainoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan pidempi kestoista harjoitusjaksoa. Joseph Pilates: “10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Kuinka jatkan harjoittelua startin jälkeen?
Kurssilta saat harjoitusohjelman sinulle sopivista harjoitteista, joiden opettelua pääset jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla. Tunnit pääset varaamaan varausjärjestelmästä oman aikataulun mukaan. Saatavilla on 1 x ja 8 x kortteja.

Mitä tarvitsen mukaan?
Varaa starttikurssille mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä napakat liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (hinnat 20e/25e).

Kuinka kurssimaksu maksetaan?
Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mattopilates-kurssit

Kurssi 1 maanantaisin 8.1.-26.2.2024 klo 16.20-17.15
Kurssi 2 tiistaisin 9.1.-27.2.2024 klo 16.45-17.40
Kurssi 3 keskiviikkoisin 10.1.-28.2.2024 klo 18.10-19.05

Kurssit kokoontuvat 8 kertaa, hinta on 135 e. Ryhmäkoko 10 hlöä.

Kurssilla liikutaan perinteisillä jumppamatoilla. Harjoittelussa keskitytään vartalon syvälihasten vahvistamiseen, ryhdin parantamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen. Kurssilla harjoitteissa edetään progressiivisesti ja välineinä käytetään pilatespalloa, kuminauhaa, pilatesrengasta, rullaa ja pieniä painoja. Kurssille voi osallistua hyvillä mielin matalalla kynnyksellä, vaikka aiemmasta harjoittelusta olisi kulunut pidempi aika tai olet vasta aloittelija.

Tällä kurssilla opit syvemmin myös klassisen mattopilateksen liikkeitä, jotka tukevat erinomaisesti kehittymistä myös laitepilateksessa. Kurssia suositellaan lämpimästi myös laitepilatesharjoittelijoille, jotka haluavat lisätä toisen pilatesharjoituksen viikkoon.

Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssimaksu maksetaan tammikuussa kurssin alkaessa studiolla pankkikortilla/liikuntaeduilla tai verkkomaksuna varausjärjestelmän kautta. Lisätiedot lähetetään sähköpostilla ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta ”starttikurssit ja workshopit”