Mammapilates-kurssi 23.10.-11.12.2023

Mammapilates- kurssi (8 kertaa)

Maanantaisin 23.10.-11.12.2023 klo 11.30-12.25

Hinta: 135 e

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla.

Kurssilla keskitytään raskauden ja synnytyksen muuttaman kehon tarpeisiin, vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen turvallisesti pilateksen ja fysioterapian erityisharjoitteita sekä pienvälineitä hyödyntäen.

Raskaus ja synnytys aiheuttavat naisen kehoon rakenteellisia ja toiminnallisia muutoksia, joiden seurauksena voi esiintyä erilaisia oireita, kuten virtsankarkailua, vatsan pömpötystä sekä alaselkäkipuja. Tämän vuoksi ohjauksessa käytetyt menetelmät pohjautuvat uusimpaan tutkimustietoon synnytyksen jälkeen tapahtuvasta keskivartaloharjoittelusta.

Kurssille voi osallistua synnytyksen jälkeen oman voinnin mukaan. Synnytyksestä palautuminen on yksilöllistä, joten harjoitteita tehdään osallistujien yksilölliset tarpeet huomioiden. Lapset 0-9 kk ovat lämpimästi tervetulleita mukaan tunneille. Varaa mukaan joustava liikuntavaatetus, sukat, pieni pyyhe ja lapselle alusta/kaukalo.

Ilmoittautuminen varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/pilatesminna

Lisätiedot: minna@pilatesminna.fi