Syksyllä pääsemme jälleen joogaamaan ihanan Jaanan ohjauksessa!

Hathajooga-kurssi ti 20.8.-8.10. klo 18.30-19.45 (kesto 75 min)

Hathajooga-kurssilla tehdään kehoa avaavia ja vahvistavia liikkeitä rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja hengitystä aistien. Lempeä jooga hellii selkärankaa, parantaa ryhtiä, lisää joustavuutta ja aktivoi kehon syviä tukilihaksia. Hengitys ja kehotietoinen liike johdattavat kehoa ja mieltä rauhoittumaan sekä rentoutumaan. Joogatiilet ovat apuvälineinä asennoissa eli jooga-asanoissa. Kurssi sopii kaikenikäisille ja- kuntoisille, eikä aiempaa kokemusta joogasta tarvitse olla.

Ryhmäkoko 8-12 hlöä. Kurssin hinta 149 e. Ohjaajana Jaana Niskanen/Wellness by Jaana

Kurssimaksu maksetaan studiolla kurssin alkaessa pankkikortilla, liikuntaeduilla tai lahjakortilla. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/pilatesminna

Lämpimästi tervetuloa kurssille!