EFT-menetelmä & pääkipu

”Vuosikymmenten pääkipu- ja migreenikierteen katkaisemisessa meitä on auttanut suuresti EFT tapping -menetelmä. Olimme kokeilleet kaikki mahdolliset muut keinot ja emme olleet löytäneet toimivaa. Minnan psykofyysisestä fysioterapiasta lopulta löytyi apu ja elämänlaatu parani. Myös tarvittavien kipulääkkeiden määrä yli puolittui. EFT on helposti omassa arjessa toteutettavaa itsehoitoa. Kokeile sinäkin!” Kukka & Kaja

💡 EFT Emotional Freedom Techniques

EFT menetelmällä vaikutetaan kehon ja aivojen stressimekanismiin lievittäen stressioireita ja epämukavia tuntemuksia. 

EFT menetelmässä kehossa olevia akupunktiopisteitä naputellaan kevyesti sormenpäillä ja samalla ajatellaan itselle haitallista asiaa. Tavoitteena on epämukavan tunteen/kivun tiedostaminen ja sen purkaminen. 

EFT on kokonaisvaltaisesti vaikuttava menetelmä, jossa huomioidaan samaan aikaan kehon ja mielen tason tuntemukset.

Ajanvaraukset psykofyysiseen fysioterapiaan verkkoajanvarauksesta: www.varaaheti.fi/pilatesminna tai sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi