PILATES laite & matto starttikurssi 23.-25.11.2023

Marraskuun starttikurssilla on vielä tilaa kahdelle!

Kurssi kokoontuu torstaina 23.11. klo 18.10-19.05, perjantai 24.11. klo 16.30-17.25 ja lauantai 25.11. klo 9.00-9.55.

Hinta: 120 e

Ryhmäkoko: 3-5 henkilöä

PILATES (laite & matto) starttikurssilla 3 x 55 min tutustutaan Reformer pilateslaitteella (jousivastukset ja liikkuva kelkka) sekä klassisella pilatesmatolla (nahkaverhoilu, käsikahvat ja jalkaremmi) tapahtuvaan Pilateksen perusharjoitukseen. Harjoitteilla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet tarjoavat myös erinomaisen tavan tasapainottaa vartalon puolieroja.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tämä kurssi sopii myös kertauskurssiksi, jos on ollut yli 3 kk:n taukoa harjoittelusta tai jos haluaa kerrata perusteita.

Kuinka jatkan harjoittelua startin jälkeen?

Kurssilta saat harjoitusohjelman sinulle sopivista harjoitteista, joiden opettelua pääset jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla. Tunnit pääset varaamaan varausjärjestelmästä oman aikataulun mukaan. Saatavilla on 1 x ja 8 x kortteja.

Mitä tarvitsen mukaan?

Varaa starttikurssille mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä napakat liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (hinnat 20e/25e).

Kuinka kurssimaksu maksetaan?

Kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lisätiedot: minna@pilatesminna.fi

Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta starttikurssit ja workshopit