Terveiset Pilatesretriitiltä Kieringistä!

Vuosi 2017 toi minulle useita ikimuistoisia hetkiä Pilateksen parissa, erityisimmät niistä olen saanut kokea asiakkaiden kanssa. Lämmin kiitos kursseille, viikkotunneille sekä yksilö- ja duo-ohjauksiin osallistuneille! Olen syvästi kiitollinen saadessani tehdä tätä työtä.

Viime vuoteen mahtui paljon muutoksia, uuden oppimista ja haaveiden toteuttamista. Vuoden aikana pääsin kouluttautumaan lajin huippuosaajien opissa ja sain tutustua useisiin ammattitaitoisiin ohjaajiin. Vierailut kollegoiden tunneilla ovat olleet merkittäviä kokemuksia Pilates-polullani. On ollut ihailtavaa huomata, kuinka Pilates yhdistää eri ammattitaustaisia ohjaajia ympäri Suomen.

Syksyllä jäin opintovapaalle päätyöstäni erityisliikunnanohjaajana ja päädyin syventämään 10 vuoden takaista liikunta-alan amk-tutkintoa fysioterapian sekä liikuntalääketieteen opinnoilla. Koen, että opiskelu sekä käytännön työ Pilateksen parissa ovat täydentäneet hyvin toisiaan ja olen päässyt hyödyntämään uutta tietoa ohjaustyössäni. Intensiivinen ote opiskeluun ja ohjaamiseen on kuitenkin vaatinut osansa, joten päätin aloittaa uuden vuoden voimaannuttavalla Pilatesretriitillä Kieringissä.

Talvinen luonto, raikas ilma sekä kehon ja mielen yhdistävät harjoitteet ovat tuoneet minulle paljon hyvää oloa. Kahden ensimmäisen päivän aikana olen saanut nauttia kahdesta pilates-harjoituksesta, kahdesta rauhoittavasta rentoutus-/syvävenyttelytuokiosta sekä ulkoilusta potkukelkkaillen ja lumikenkäillen. Kaiken tämän on kruunannut maukas lappilainen lähiruoka, nokipannukahvit sekä aidot, lämminhenkiset ihmiset. Retriitillä olen päässyt kokemaan, miten hyvältä tuntuu pysähtyä, olla hiljaa sekä havainnoida vain omaa kehoa ja mieltä. Harjoittelu takkatulen äärellä on ollut rahoittavaa, mutta samalla erittäin voimaannuttavaa. Jään uteliaana odottamaan, mitä viimeiset päivät Kieringissä tuovat tulessaan.

Julkaistu facebookissa 3.1.2018