Laitepilates

Laitepilates yksilö- ja pienryhmäohjaus

MITÄ LAITEPILATES ON?

Laitepilates tarjoaa uuden ulottuvuuden oman kehon tuntemukseen ja Pilates-harjoitteluun! Laiteharjoittelu toteutetaan yksilö- ja pienryhmäohjauksena Reformer-pilateslaitteilla. Jousivastukset ja liikkuva kelkka tarjoavat tehokkaan tavan tasapainottaa vartalon puolieroja, vahvistaa keskivartaloa, hartiarenkaan aluetta, koko kehon toiminnallista voimaa, liikkuvuutta sekä kehon hallintaa. Harjoitteita tehdään vuoroin selin, istuen, polvillaan ja jopa seisten. Laitteen monipuoliset ominaisuudet sekä henkilökohtainen ohjaus mahdollistavat yksilöllisten tarpeiden huomioimisen sekä kehotietoisen harjoittelun.

KENELLE?

Laiteharjoittelu sopii aloittelijoille, kuntoutujille, urheilijoille sekä pidempään Pilatesta harrastaneille. Laitepilates tukee hyvin mattopilatesharjoittelua, tarjoten jatkuvasti uusia haasteita koko keholle. Laiteharjoittelu sopii hyvin myös urheilijoiden lajiharjoittelun tueksi tasapainottamaan lajiharjoittelun tuomia puolieroja. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan pidempi kestoista harjoitusjaksoa. Joseph Pilates: “10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Hinnat

Yksilöohjaus 1:lle henkilölle

1 x 60 min 75 €
5 x 60 min 350 €

Duo-ohjaus 2:lle henkilölle

1 x 60 min 55 €/hlö
5 x 60 min 250 €/hlö

Trio-ohjaus 3:lle henkilölle

1 x 60 min 40 €/hlö
5 x 60 min 190 €/hlö

Reformer laitepilates ryhmätuntien aikataulutiedot sivulla: ilmoittaudu

Laitepilates on toivuttu lahjaidea –  saatavilla myös lahjakortteja!

Ajanvaraus

Minna Ruotsalainen p. 050 5247 999, minna@pilatesminna.fi
Muistathan siirtää aikaasi, jos sinulla on kipeä olo tai sinulla on jokin muu este. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % ohjauksen hinnasta.

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan hissillisen käynnin kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä, kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta.