Laitepilates

Laitepilates yksilö-, duo- ja pienryhmäohjaus

MITÄ LAITEPILATES ON?

PilatesMinnan laitepilates ja klassisilla mattopilates- tunneilla harjoitellaan Joseph Pilateksen kehittämän metodin mukaisesti. Alkuperäinen metodi sisältää yli 500 erilaista liikettä, joita toteutetaan erilaisilla laitteilla ja matolla. Pilatesta opetetaan ja harjoitusta viedään eteenpäin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyntäen koko studion laitteistoa.

Studion pilateslaitteisto on uudistunut ja pääset harjoittelemaan monipuolisesti Pilateksen alkuperäisen mitoituksen mukaisilla Balanced Bodyn Contorology® sarjan Reformereilla, Cadillacilla ja matoilla sekä Cratzin Wunda Chairilla sekä Spine Correctoreilla. Lisäksi studiolta löytyvät Peak Reformer & Tower yhdistelmälaite sekä AlignPilateksen Reformerit.

Laitteiden erilaiset ominaisuudet, kuten jousivastukset ja Reformerin liikkuva kelkka tarjoavat tehokkaan tavan tasapainottaa vartalon puolieroja, vahvistaa keskivartaloa, hartiarenkaan aluetta, koko kehon toiminnallista voimaa, liikkuvuutta sekä kehon hallintaa. Harjoitteita tehdään vuoroin selin, istuen, polvillaan ja jopa seisten. Laitteen monipuoliset ominaisuudet sekä henkilökohtainen ohjaus mahdollistavat yksilöllisten tarpeiden huomioimisen sekä kehotietoisen harjoittelun.

KENELLE?

Harjoittelu sopii aloittelijoille, kuntoutujille, urheilijoille sekä pidempään Pilatesta harrastaneille. Laitepilates tukee hyvin mattopilatesharjoittelua, tarjoten jatkuvasti uusia haasteita koko keholle. Laiteharjoittelu sopii hyvin myös urheilijoiden lajiharjoittelun tueksi tasapainottamaan lajiharjoittelun tuomia puolieroja. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan pidempi kestoista harjoitusjaksoa. Joseph Pilates: “10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Reformer laitepilates ryhmätunneille voi osallistua käymällä starttikurssin tai opiskelemalla perusteet yksilö-/duo-/trio-ohjauksessa. Ohjaustuntien määrä arvioidaan asiakkaan tarpeiden mukaan.

Hinnat

Yksilöohjaus 1:lle henkilölle

1 x 55 min 75 €
5 x 55 min 350 €, yhden käynnin hinta 70 €

Duo-ohjaus 2:lle henkilölle

1 x 55 min 60 €/hlö
5 x 55 min 275 €/hlö, yhden käynnin hinta 55 €/hlö

Trio-ohjaus 3:lle henkilölle

1 x 55 min 45 €/hlö
5 x 60 min 200 €/hlö, yhden käynnin hinta 40 €/hlö

Reformer viikkotunti 4-5 hlön ryhmässä

1 x 55 min 38 €/hlö
8 x 55 min 280 €/hlö, yhden käynnin hinta 35 €/hlö

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat päivitetty 10.1.2022. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Laitepilates on toivuttu lahjaidea –  saatavilla myös lahjakortteja!

Ajanvaraus

Yksilö-, duo- ja trio-ohjaus: minna@pilatesminna.fi tai p. 050 5247 999
Reformer laitepilates viikkotunnit: www.varaaheti.fi/pilatesminna

Muistathan siirtää aikaasi, jos sinulla on kipeä olo tai sinulla on jokin muu este. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % ohjauksen hinnasta.

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan hissillisen käynnin kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä, kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Varaa ohjaukseen oma pieni pyyhe ja liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (20e/25e).