Laitepilates

KUINKA ALOITAN HARJOITTELUN?

PilatesMinnan studiolla pilatesharjoittelu aloitetaan PILATES (laite & matto) starttikurssilla pienryhmässä tai yksilö-/duo-/trio-ohjauksessa. Kolmen ohjaustunnin aikana tutustutaan klassisen metodin mukaiseen Pilateksen perusharjoitukseen Reformerilla ja klassisella matolla. Startin jälkeen voit osallistua PILATES (laite & matto) viikkotunneille. Voit myös jatkaa harjoittelua yksityistunneilla omia tavoitteita kohti.

PILATES (laite & matto) viikkotunneilla sekä yksityistunneilla harjoitellaan pilateksen alkuperäisen mitoituksen mukaisilla Balanced Bodyn Contorology® sarjan Reformereilla, Cadillacilla, Ladder Barrelilla, Arm Chairilla, Wunda Chairilla, Ped-o-pul:lla ja klassisilla matoilla sekä Cratzin Wunda Chairilla sekä Spine Correctoreilla. Lisäksi studiolta löytyvät Peak Reformer & Tower yhdistelmälaite sekä AlignPilateksen Reformer.

MITÄ PILATES ON?

PILATES (laite & matto) harjoittelussa keskitytään keskivartalon syvän ydintuen ja hartiarenkaan vahvistamiseen, kehon toiminnallisen voiman, liikkuvuuden ja kehontuntemuksen lisäämiseen. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet, kuten jousivastukset ja Reformerin liikkuva kelkka tarjoavat myös tehokkaan tavan tasapainottaa vartalon puolieroja. Riittävän liikkuvuuden ja keskivartalon tuen myötä harjoittelussa edetään haastavampiin liikkeisiin harjoittelijan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Harjoitteita tehdään vuoroin selin, istuen, polvillaan ja jopa seisten. Parhaimmillaan tunnit ovatkin koko kehoa haastavia hikitreenejä! Varaa ohjaukseen mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä liukuestesukat.

KENELLE?

PILATES (laite & matto) sopii aloittelijoille, kuntoutujille, urheilijoille sekä pidempään Pilatesta harrastaneille. Aktiiviliikkujille ja urheilijoille pilates on tasapainottavaa oheisharjoittelua. Istumatyölaisille pilates tarjoaa erinomaisen tavan vahvistaa kehoa ja lisätä liikkuvuutta. Ikäihmisiä pilates auttaa ylläpitämään lihaskuntoa ja tasapainoa. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan pidempi kestoista harjoitusjaksoa. Joseph Pilates: “10 harjoituskerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet sen, 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Hinnat

Yksilöohjaus 1:lle henkilölle

1 x 55 min 80 €

Duo-ohjaus 2:lle henkilölle

1 x 55 min 60 €/hlö

Trio-ohjaus 3:lle henkilölle

1 x 55 min 45 €/hlö

PILATES (laite & matto) viikkotunti 3-6 hlön ryhmässä

1 x 55 min 40 €/hlö
8 x 55 min 295 €/hlö

Oikeudet muutoksiin pidätetään. Hinnat päivitetty 27.7.2023. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

PILATES on toivuttu lahjaidea –  saatavilla myös lahjakortteja!

Ajanvaraus

Yksilö-, duo- ja trio-ohjaus: minna@pilatesminna.fi tai p. 050 5247 999
PILATES (laite & matto) starttikurssit ja viikkotunnit: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu

Muistathan siirtää aikaasi, jos sinulla on kipeä olo tai sinulla on jokin muu este. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan 50 % ohjauksen hinnasta.

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan hissillisen käynnin kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta. Varaa ohjaukseen oma pieni pyyhe ja liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (20e/25e).