Ilmoittaudu

Harjoittelun aloittaminen studiolla

PILATES laite & matto

PILATES laite & matto harjoittelun pääset aloittamaan 3 x 55 min starttikurssilla 3-5 hlön pienryhmässä sekä yksilö- tai duotunneilla. Starttitunneilla tutustutaan Reformer laitteella sekä klassisella matolla tapahtuvaan pilatesharjoitukseen, jolla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti, lisätään liikkuvuutta ja tasapainotetaan kehon puolieroja. Startti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille. Startin jälkeen voi osallistua PILATES (laite & matto) viikkotunneille oman aikataulun mukaan.

Starttikurssi 3 x 55 min 120 e
Viikkotunnit 1 x kortti 40 e ja 8 x kortti 295 e

Starttikursseja järjestetään 2-3 kk:n välein, kun taas yksilö- ja duo-ohjauksessa harjoittelun pääsee aloittamaan joustavasti oman aikataulun mukaan.

Yksilöohjaus (1 hlö) 55 min 80 e
DUO-tunti (2 hlöä) 55 min 60 e/hlö

Tulevat PILATES (laite & matto) starttikurssit ja viikkotunnit löytyvät alla olevan Varaa tunnit- painikkeen kautta.

Ajat yksilö- ja duo-ohjaukseen varattavissa sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi

Mattopilates – ja mammapilates-kurssit

Näillä kursseilla liikutaan matoilla ja harjoitteissa edetään progressiivisesti hyödyntäen erilaisia pienvälineitä, kuten pilatesrengasta ja -palloa, rullaa, kuminauhaa sekä pieniä palloa. Ryhmäkoko on 10 henkilöä. Kurssit kokoontuvat 8 kertaa ja kurssin hinta on 135 e. Lisätiedot alkavista kursseista löydät Varaa-tunnit painikkeen kautta kohdasta ”starttikurssi ja workshopit”.

Lisäksi studiolla järjestetään erilaisia workshopeja ja treenipäiviä, joiden aikataulutiedot löytyvät Varaa tunnit- painikkeen kautta kohdasta ”starttikurssit ja workshopit”

Tärkeitä lisätietoja ja ohjeita uusille asiakkaille

Ohjeita varausjärjestelmän käyttöön

Käyttäjätilin luominen

Aloita järjestelmän käyttö luomalla käyttäjätili. Tilin luonnin yhteydessä pyydetään suostumusta tiedottamisesta. Huomioithan, että tiedotteet tulevista tapahtumista/tuntiperuutuksista lähetetään vain suostumuksen antaneille. Rekisteröinnin yhteydessä saat tunnukset, joilla pääset jatkossa kirjautumaan järjestelmään. Luothan vain yhden käyttäjätilin järjestelmään.

Varaa viikkotunti tai kurssi/workshop

Kohdasta ”varaa aika” löydät studion viikkotunnit ja starttikurssit/workshopit. Viikkotunnit pääsee varaamaan ostamalla prepaid-kortin (alla lisätiedot). Kurssit ja workshopit pääsee varaamaan ilman ennakkomaksua (maksu tapahtuu studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla). Tuntikuvaukset ovat luettavissa tunnin kohdalta i-merkin alta.

Prepaid-kortti

Ostamalla 8 x prepaid-kortin tai 1 x kortin järjestelmästä, pääset varaamaan sinulle sopivat tunnit. Huomioithan, että saatavilla on eri arvoisia kortteja riippuen tunnin sisällöstä. Hinnat löydät järjestelmästä kohdasta ”prepaid-kortit”. Prepaid-kortti on henkilökohtainen. Pidäthän huolen, että käytät samoja tunnuksia ostaessasi ja varatessasi, koska ostot kirjautuvat automaattisesti oston yhteydessä ilmoittamallesi tunnukselle.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta pääset maksamaan ostoksen verkkomaksuna.

Liikuntaeduilla ja pankkikortilla maksaminen

Jos haluat maksaa prepaid-kortin liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum) ja/tai pankkikortilla, luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse minna@pilatesminna.fi, minkä kortin haluat ostaa (8 x kortti vai 1 x kortti). Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai suoritat maksun pankkikortilla studiolla. Tämän jälkeen pääset varaamaan tunnit.

Prepaid-kortin voimassaolo

8 x prepaid-korttien voimassaoloaika on 16 viikkoa kortin ostopäivästä alkaen. Huolehdithan, että käyntikerrat ovat käytetty ennen voimassa olon päättymistä. Sairastapauksissa prepaid-kortin maksuja ei palauteta, vaan sen voimassaoloa voidaan pidentää lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Minimi sairasloma-aika, josta tunteja hyvitetään, on 1 viikko (7 päivää). Ilmoita sairaslomastasi viipymättä prepaid-kortin voimassaoloaikana. Emme ole velvollisia pidentämään kortin voimassaoloaikaa, mikäli ilmoituksesi tulee prepaid-kortin voimassaoloajan jälkeen. 1 x prepaid-kortti sisältää yhden käyntikerran ja se on voimassa 4 viikkoa ostopäivästä. Ostettuja prepaid-kortteja ei voi käyttää muuhun kuin mihin ne ovat tarkoitettu.

Tuntien peruutukset

Tunteja pystyy varaamaan aina enintään 8 viikkoa eteenpäin ja suositeltavaa onkin varata tunnit 8 viikon ajalle etukäteen, jos se on mahdollista. Asiakkaan tulee tehdä tuntivarausten peruutukset 6 tuntia (iltatunnit), 12 tuntia (aamutunnit) ja DUO-tuntien 24 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. Ajallaan peruutetun tunnin käynti palautuu prepaid-kortille ja korvaavan, saman arvoisen tunnin voi varata järjestelmästä. Mikäli tunti joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta (ohjaajan äkillinen sairastuminen tms.), ilmoitamme siitä osallistujille sähköpostitse ja hyvitämme ostoksen prepaid-kortille. Mikäli studion tunnit joudutaan keskeyttämään yli viikoksi (7 vrk) force majeure- syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä studiotunneista online-tunteihin (livestream tai videotunnit), joihin kortit käyvät.

Tunneille osallistuminen Zoomin kautta etäyhteydellä

Viikkotunneille voi osallistua etänä Zoomin kautta. Tunnille varataan paikka samoin kuten studiotunneille. Varauksen jälkeen, ilmoita sähköpostilla minna@pilatesminna.fi päivä ja kellonaika milloin osallistut tunnille etänä, saat lisäohjeet ja Zoom-linkin paluupostina. Ilmoitus tulee tehdä iltatunneille viimeistään klo 15 ja aamutunneille edellisenä iltana. Zoom- yhteys avataan noin 5 min ennen tunnin alkua.

Muita ohjeita

Viikkotuntien toteutus

Kaikki studion tunnit toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleita naiset ja miehet. Ryhmäkoko PILATES (laite & matto) tunneilla on 3-6 hlöä, duotunneilla 2 hlöä ja muissa ryhmissä maks. 10 henkilöä. PILATES (laite & matto) tunnit toteutetaan, jos 3 hlöä ilmoittautuu. Mikäli tunnille on ilmoittautunut 1-2 hlö, otetaan heihin yhteyttä viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Tunti voidaan toteuttaa sovittaessa myös yksilö-/duo-ohjauksena erillisen hinnaston mukaan, jolloin omaa harjoitusta pääsee syventämään koko studion laitteistolla. Muut viikkotunnit toteutetaan, mikäli 4 hlöä on ilmoittautunut 6 h ennen tunnin alkua. Jos tunti ei ole toteutumassa, ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostisi ennen kuin lähdet studiolle.

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Kaikki ohjaukset toteutetaan samassa salissa. Studiolla on pieni odotustila/lounge sekä yhteinen pukeutumistila naisille ja miehille, joten mahdollisuuksien mukaan suositellaan vaihtamaan liikuntavaatetus jo kotona. Pukeutumistilan yhteydessä on pukukoppi/suihku ja kaksi wc:tä.

Toiminta studiolla ja varaa mukaan tunnille

Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo. Huolehdithan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Studiolta löytyy useampi vesipiste sekä käsidesiä. Lisäksi suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa. Varaa tunneille oma pieni pyyhe, sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse (joogaan lämmin peite ja villasukat). PILATES (laite & matto) – tunneille tarvitset pienen pyyhkeen ja liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Liikuthan studiolla aina sukat jalassa, mikäli käytät omaa alustaa sukat voi riisua harjoituksen ajaksi. Tiloja ja pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Asiakkaita pyydetään puhdistamaan välineet ja laitteet käytön jälkeen studiolla olevilla puhdistusaineilla.

Vakuutukset ja tiedottaminen

PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi ei vakuuta ryhmäliikuntatunneille osallistuvia asiakkaita tai heidän omaisuuttaan. Asiakas on velvollinen kertomaan tunnin ohjaajalle mahdollisista harjoitukseen vaikuttavista vammoista tai muista esteistä. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. Studion ohjaajat ottavat huomioon parhaalla mahdollisella tavalla kaikki asiakkaat.

Seuraathan uutisiamme nettisivuilla www.pilatesminna.fi, instagramissa ja facebookissa @pilatesminna ja studiolla, jotta olet tietoinen mahdollisista loma-ajoista ja tuntien peruutuksista. PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja, aikatauluja ja ehtoja.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Ohjaustyön luonteen vuoksi tavoitat meidät parhaiten viestillä ja vastaamme 1 vrk:n kuluessa.


Ota yhteyttä