Ilmoittaudu

Kursseille, workshopeihin sekä pilates & jooga etätreeneihin ilmoittautuminen tapahtuu sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ohjaukset toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleista naiset ja miehet. Ryhmäkoko laitepilateksessa 3 henkilöä ja muissa ryhmissä 10 henkilöä.

Kurssien sisältökuvaukset luettavissa sivulla: kurssit
Tiedot fysioterapiasta ja yksilöohjauksesta sivulla: yksilöohjaus

Starttikurssit ja workshopit

Starttikursseilla ja workshopeissa pääset tutustumaan lajeihin ilman pidempää sitoutumista. Startit antavat myös hyvän pohjan jatkaa harjoittelua pidemmillä kursseilla. Lajeja pidempään harrastaneet ovat myös tervetulleita kertaamaan perusperiaatteita!

Hathajooga startti & brunssi täynnä
Lauantaina 22.8. klo 10.00-12.30
Hinta: 25 €/hlö
Opettajana Tuija Bercovici. Lue Tuijan esittely: tästä
Huom. ilmoitukset erikoisruokavaliosta etukäteen.

Pilates & Barre startti
Lauantaina 29.8. klo 11.00-12.30
Hinta: 25 €/hlö
Ohjaajana Pauliina Nuutinen. Lue Pauliinan esittely: tästä

Astangajooga startti
Lauantaina 29.8. klo 13.00-14.30
Hinta: 25 €/hlö
Opettajana Pauliina Nuutinen.

10 x kurssit studiolla 3.8.-9.10.

Ohjaajana Minna Ruotsalainen. Lue Minnan esittely tästä: www.pilatesminna.fi/pilatesminna

Lempeä mattopilates (alkeet) täynnä
Keskiviikkoisin klo 17.45 -18.45
Hinta: 130 €/hlö

Vahva mattopilates (jatko) täynnä
Maanantaisin klo 18.30-19.30
Hinta: 130 €/hlö

Vahva mattopilates (jatko) täynnä
Torstaisin klo 17.30-18.30
Hinta: 130 €/hlö

Mammapilates (äidit ja 0-6 kk vauvat)
Torstaisin klo 10.00-11.00 täynnä
Hinta: 120 €/äiti ja vauva

Spiraalistabilaatio täynnä
Keskiviikkoisin klo 16.30-17.30
Hinta: 130 €/hlö

Lempeä hathajooga (aamuryhmä)
Perjantaisin 4.9. alkaen klo 6.30-7.30
Hinta: 130 €/hlö

Laitepilates
Maanantaisin klo 16.15 – 17.15 täynnä
Maanantaisin klo 17.20-18.20 täynnä
Tiistaisin klo 6.30-7.30 täynnä
Tiistaisin klo 7.40-8.40 täynnä
Torstaisin klo 11.30-12.30 1 paikka
Hinta: 350 €/hlö

10 x kurssit studiolla 4.9.- 13.11.

Ohjaajana Jaana Niskanen/Wellness by Jaana. Lue Jaanan esittely tästä: www.wellnessbyjaana.fi

Lempeä mattopilates (alkeet)
Perjantaisin klo 16.10-17.10
Hinta: 130 €

Lempeä hathajooga
Perjantaisin klo 17.20-18.30
Hinta: 130 €

Pilates & Jooga etätreenit

Etätreenit toteutetaan suljetussa facebook-ryhmässä. Ryhmästä löydät yli 10 erilaista pilates-tuntia, 3 astangajooga- ja 3 hathajooga-tuntia sekä lyhyempiä spiraalistabilaatio videoita. Lisäksi ryhmään striimataan viikoittain uusi pilates- tai joogatunti. Kaikki tunnit ovat katsottavissa oman aikataulun mukaan maksamasi jakson ajan. Ohjaajina tunneilla ovat Minna Ruotsalainen, Pauliina Nuutinen ja Jaana Niskanen.

Ilmoittaudu etätreeneihin sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Etätreenit laskutetaan kuukausittain, hinta 30€/kk. Maksun maksettuasi saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin tallenteisiin. Huomioithan, että sisällön jakaminen kolmansille osapuolille on kielletty. Mikäli haluat irtisanoa osallistumisesi etätreeneihin, tee se 7 vrk ennen maksamasi jakson päättymistä sähköpostitse: minna@pilatesminna.fi

Livestream-tunti elokuussa
Tiistaisin klo 9.30 – 10.30 vaihtuva tunti pilatesta tai joogaa
Oikeudet sisällön ja aikataulun muutoksiin pidätetään.

Ilmoittautumisohjeet

Kursseille ja etätreeneihin ilmoittautuminen tapahtuu sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi: lasku tai mobiilimaksu liikuntaedulla (smartum, ePassi, edenred, eazybreak). Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Lasku lähetetään sähköpostitse ja maksu tulee suorittaa ennen kurssin alkua, ellei maksuaikatauluksi ole muuta sovittu. Kurssimaksun maksettua sinulla paikka ko. ryhmässä koko kurssin keston ajan. Jos et ole saanut laskua, muistathan tarkistaa roskapostikansiosi. Huomautuksen jälkeen laskun perintä siirtyy korko- ja perintäkuluineen perintätoimistolle.

Peruutusehdot
Mikäli olet estynyt osallistumaan studiolla järjestettävälle kurssille, ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 10 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % kurssin hinnasta. Yksittäisiä poissaoloja on mahdollista korvata kurssin voimassaoloaikana muissa ryhmissä edellyttäen, että ryhmässä on tilaa ja korvauksesta on sovittu etukäteen. Ilmoitathan poissaolostasi: minna@pilatesminna.fi Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään, korvaavat toimenpiteet ilmoitetaan tapauskohtaisesti. Järjestäjä pidättää oikeudet kaikkiin kursseihin koskeviin muutoksiin.

Voiko kursseille osallistua kertamaksulla?
Voit osallistua kursseille myös kesken kurssikauden, mikäli kursseilla on tilaa ja hallitset lajin perusperiaatteet. Kertamaksu laitepilates-kursseille 35 € ja muille kursseille 15 €. Maksu suoritetaan studiolla maksupäätteellä ennen tunnin alkua. Huom. workshopeissa ja starttikursseilla oma hinnoittelu. Jos aiemmasta harjoittelusta on kulunut pidempi aika, suositellaan kertaamaan perusperiaatteet yksilöohjauksessa tai starttikurssilla. Kysy paikkatiedot/varaa aika yksilöohjaukseen: minna@pilatesminna.fi

Saapuminen studiolle
Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle.

Hygieniaohjeet
Jääthän kotiin, jos sinulla on flunssainen olo tai olet juuri palannut ulkomaanmatkalta (ilmoita poissaolosta ohjaajalle). Studiolla järjestettävät kurssit ovat pienryhmiä (3-10 hlöä), jotta turvavälit ja riittävä hygienia toteutuvat. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Ryhmissä suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa tai isoa pyyhettä studion maton päällä. Varaa tunneille sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse. Laitepilates-tunneille tarvitset liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€ ja 25€). Puhdistathan käyttämäsi välineet ja laitteet käytön jälkeen.

Yhteistyökumppaneiden edut: LadyLinen asiakkaille studiolla järjestettävät kurssit -10 %, asiakkuus tulee olla voimassa koko kurssin ajan. Tarjous ei koske etäkursseja ja muita palveluja.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä: minna@pilatesminna.fi tai p. 050 5247 999


Ilmoittautumislomake