Ilmoittaudu

Harjoittelun aloittaminen studiolla

PilatesMinnan studiolla laitteilla tapahtuva pilatesharjoittelu aloitetaan PILATES (laite & matto) 3 x 55 min starttikurssilla tai yksilöohjauksessa. Huom! Spiraalistabilaatio ja mattopilates viikkotunneille sekä mammapilates-kurssille ei edellytetä starttikurssin käymistä.

Starttikurssilla/yksilöohjauksessa tutustutaan Reformer laitteella sekä matolla tapahtuvaan Pilateksen perusharjoitukseen, jolla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Kurssilta saa harjoitusohjelman perusharjoitteista, joiden opettelua pääsee jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla. Starttikursseja järjestetään 2-3 kk:n välein, kun taas yksilöohjauksessa harjoittelun pääsee aloittamaan joustavasti oman aikataulun mukaan. Lisätiedot yksilöohjauksesta: tästä

Viikkotuntien, kurssien ja workshopien aikataulutiedot löydät varausjärjestelmästä alla olevan Varaa tunnit- linkin kautta.

Jos olet aiemmin harjoitellut PilatesMinnan studiolla, mutta harjoittelustasi on kulunut pidempi aika, voit ottaa yhteyttä sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta, niin mietitään yhdessä sopiva tapa palata harjoittelun pariin. Sivun alareunasta löydät myös tärkeitä lisätietoja ja ohjeita.

Ohjeita varausjärjestelmän käyttöön

Käyttäjätilin luominen

Aloita järjestelmän käyttö luomalla käyttäjätili. Tilin luonnin yhteydessä pyydetään suostumusta tiedottamisesta. Huomioithan, että tiedotteet tulevista tapahtumista/tuntiperuutuksista lähetetään vain suostumuksen antaneille. Rekisteröinnin yhteydessä saat tunnukset, joilla pääset jatkossa kirjautumaan järjestelmään. Luothan vain yhden käyttäjätilin järjestelmään.

Varaa viikkotunti tai kurssi/workshop

Kohdasta ”varaa aika” löydät studion viikkotunnit ja starttikurssit/workshopit. Viikkotunnit pääsee varaamaan ostamalla prepaid-kortin (alla lisätiedot). Kurssit ja workshopit pääsee varaamaan ilman ennakkomaksua (maksu tapahtuu studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla). Tuntikuvaukset ovat luettavissa tunnin kohdalta i-merkin alta.

Prepaid-kortti

Ostamalla 8 x prepaid-kortin tai 1 x kortin järjestelmästä, pääset varaamaan sinulle sopivat tunnit. Huomioithan, että saatavilla on eri arvoisia kortteja riippuen tunnin sisällöstä. Hinnat löydät järjestelmästä kohdasta ”prepaid-kortit”. Prepaid-kortti on henkilökohtainen. Pidäthän huolen, että käytät samoja tunnuksia ostaessasi ja varatessasi, koska ostot kirjautuvat automaattisesti oston yhteydessä ilmoittamallesi tunnukselle.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta pääset maksamaan ostoksen verkkomaksuna.

Liikuntaeduilla ja pankkikortilla maksaminen

Jos haluat maksaa prepaid-kortin liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum) ja/tai pankkikortilla, luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse minna@pilatesminna.fi, minkä kortin haluat ostaa (8 x kortti vai 1 x kortti). Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai suoritat maksun pankkikortilla studiolla. Tämän jälkeen pääset varaamaan tunnit.

Prepaid kortin voimassaolo

8 x prepaid-korttien voimassaoloaika on 16 viikkoa kortin ostopäivästä alkaen. Huolehdithan, että käyntikerrat ovat käytetty ennen voimassa olon päättymistä. Sairastapauksissa prepaid-kortin maksuja ei palauteta, vaan sen voimassaoloa voidaan pidentää lääkärintodistusta vastaan (ellei toisin mainita). Minimi sairasloma-aika, josta tunteja hyvitetään, on 1 viikko (7 päivää). Ilmoita sairaslomastasi viipymättä prepaid-kortin voimassaoloaikana. Emme ole velvollisia pidentämään kortin voimassaoloaikaa, mikäli ilmoituksesi tulee prepaid-kortin voimassaoloajan jälkeen. 1 x prepaid-kortti sisältää yhden käyntikerran ja se on voimassa 4 vikkoa ostopäivästä. Ostettuja prepaid-kortteja ei voi käyttää muuhun kuin mihin ne ovat tarkoitettu.

Tuntien peruutukset

Tunteja pystyy varaamaan aina enintään 8 viikkoa eteenpäin ja suositeltavaa onkin varata tunnit 8 viikon ajalle etukäteen, jos se on mahdollista. Asiakkaan tulee tehdä tuntivarausten peruutukset 6 tuntia ennen tunnin alkua varausjärjestelmän kautta. Tämän jälkeen peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. Ajallaan peruutetun tunnin käynti palautuu prepaid-kortille ja korvaavan, saman arvoisen tunnin voi varata järjestelmästä. Mikäli tunti joudutaan peruuttamaan järjestäjän toimesta (ohjaajan äkillinen sairastuminen tms.), ilmoitamme siitä osallistujille sähköpostitse ja hyvitämme ostoksen prepaid-kortille. Mikäli studion tunnit joudutaan keskeyttämään yli viikoksi (7 vrk) force majeure- syyn vuoksi, pidätämme oikeuden siirtyä studiotunneista online-tunteihin (livestream tai videotunnit), joihin kortit käyvät.

Tunneille osallistuminen Zoomin kautta etäyhteydellä

Viikkotunneille voi osallistua etänä Zoomin kautta. Tunnille varataan paikka samoin kuten studiotunneille. Varauksen jälkeen, ilmoita sähköpostilla minna@pilatesminna.fi päivä ja kellonaika milloin osallistut tunnille etänä, saat lisäohjeet ja Zoom-linkin paluupostina. Ilmoitus tulee tehdä iltatunneille viimeistään klo 15 ja aamutunneille edellisenä iltana. Zoom- yhteys avataan noin 5 min ennen tunnin alkua.

Muita ohjeita

Viikkotuntien toteutus

Kaikki studion tunnit toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleita naiset ja miehet. Ryhmäkoko PILATES (laite&matto) tunneilla on maks. 5 henkilöä ja muissa ryhmissä maks. 10 henkilöä. PILATES (laite&matto) tunnit toteutetaan, jos 2 hlöä ilmoittautuu. Mikäli tunnille on ilmoittautunut vain 1 hlö, otetaan häneen yhteyttä. Tunti voidaan toteuttaa sovittaessa myös yksilöohjauksena, jolloin omaa harjoitusta pääsee syventämään koko studion laitteistolla. Muut viikkotunnit toteutetaan, mikäli 4 hlöä on ilmoittautunut 6 h ennen tunnin alkua. Jos tunti ei ole toteutumassa, ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostisi ennen kuin lähdet studiolle.

Saapuminen studiolle

Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Kaikki ohjaukset toteutetaan samassa salissa. Oman tunnin alkua voi odottaa käytävällä, kunnes salin ovi avataan. Salin yhteydessä on pieni yhteinen pukeutumistila naisille ja miehille, joten mahdollisuuksien mukaan suositellaan vaihtamaan liikuntavaatetus jo kotona. Pukeutumistilan yhteydessä on pukukoppi/suihku ja kaksi wc:tä.

Toiminta studiolla ja varaa mukaan tunnille

Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Jos salin ovi on auki, voit mennä vapaasti sisään valmistautumaan tunnille, vaikka ohjaaja ei olisikaan vielä paikalla. Huolehdithan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Studiolta löytyy useampi vesipiste sekä käsidesiä. Lisäksi suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa. Varaa tunneille oma pieni pyyhe, sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse (joogaan lämmin peite ja villasukat). PILATES (laite & matto) – ja spiraalistabilaatiotunneille tarvitset pienen pyyhkeen ja liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Liikuthan studiolla aina sukat jalassa, mikäli käytät omaa alustaa sukat voi riisua harjoituksen ajaksi. Tiloja ja pintoja puhdistetaan säännöllisesti. Asiakkaita pyydetään puhdistamaan välineet ja laitteet käytön jälkeen studiolla olevilla puhdistusaineilla.

Vakuutukset ja tiedottaminen

PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi ei vakuuta ryhmäliikuntatunneille osallistuvia asiakkaita tai heidän omaisuuttaan. Asiakas on velvollinen kertomaan tunnin ohjaajalle mahdollisista harjoitukseen vaikuttavista vammoista tai muista esteistä. Olethan keskustellut lääkärisi tai vastaavan kanssa tunneille osallistumisesta, mikäli siihen on tarvetta. Studion ohjaajat ottavat huomioon parhaalla mahdollisella tavalla kaikki asiakkaat.

Seuraathan uutisiamme internetsivuilla www.pilatesminna.fi, instagramissa ja facebookissa @pilatesminna ja studiolla, jotta olet tietoinen mahdollisista loma-ajoista ja tuntien peruutuksista. PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi pidättää itsellään oikeuden muuttaa hintoja, aikatauluja ja ehtoja.

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää, otathan ystävällisesti yhteyttä alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Ohjaustyön luonteen vuoksi tavoitat meidät parhaiten viestillä ja vastaamme 1 vrk:n kuluessa.


Ota yhteyttä