Ilmoittaudu

Kursseille, workshopeihin sekä pilates & jooga etätreeneihin ilmoittautuminen tapahtuu sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Ohjaukset toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleista naiset ja miehet. Ryhmäkoko laitepilateksessa 3 henkilöä ja muissa ryhmissä 10 henkilöä.

Huom. Jos haluamasi kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varasijalle tai aloittaa harjoittelun yksilöohjauksessa. Varaa aika/kysy lisätietoja: minna@pilatesminna.fi
Seuraavat uudet kurssit alkavat viikolla 11. Ilmoittautuminen käynnistyy helmikuussa.

Kurssien sisältökuvaukset luettavissa sivulla: kurssit
Tiedot fysioterapiasta ja yksilöohjauksesta sivulla: yksilöohjaus

8 x kurssit ajalla 11.1.-5.3.2021

Alla olevilla kursseilla ohjaajana on Minna Ruotsalainen/PilatesMinna

Reformer Laitepilates-kurssit
Ma klo 15.30-16.25 jatko (täynnä)
Ma klo 16.30-17.25 jatko (täynnä)
Ti klo 7.30-8.25 alkeisjatko (täynnä)
Ke klo 18.15-19.10 jatko (täynnä)
Ke klo 19.15-20.10 alkeet (täynnä)
To klo 12.15-13.10 jatko (1 paikka)
Pe klo 8.15-9.10 alkeet (täynnä)
Hinta: 280 €/hlö
Lisätiedot laitepilateksesta: tästä

Mattopilates-kurssit
Ma klo 17.30-18.25 pilates keski/jatko (täynnä)
Ma klo 18.40-19.35 pilates keski/jatko (täynnä)
Ti klo 12.00-12.55 pilates perustaso (1 paikka)
Ke klo 17.10-18.05 pilates keskitaso (täynnä)
To klo 16.30-17.25 pilates keski/jatko (täynnä)
Hinta: 110 €/hlö

Spiraalistabilaatio-kurssit
Ke klo 16.15-17.00 (täynnä)
Pe klo 7.00-7.45 (täynnä)
Hinta: 100 €/hlö

Mammapilates-kurssi
Ti klo 10.30-11.15 (täynnä)
Hinta: 100 €/hlö

13 x kurssit ajalla 15.1.-23.4.2021 (ei tunteja 12.3. ja 2.4.)

Alla olevilla kursseilla ohjaajana on Jaana Niskanen/Wellness by Jaana

Mattopilates perustaso (täynnä)
Pe klo 16.15-17.10
Hinta: 169€/hlö

Lempeä hathajooga (täynnä)
Pe klo 17.20-18.30
Hinta: 169€/hlö

Pilates & Jooga etätreenit

Etätreenit toteutetaan suljetussa facebook-ryhmässä. Ryhmästä löydät yli 20 erilaista pilates-, astangajooga- ja hathajooga-tuntia sekä lyhyempiä spiraalistabilaatio videoita. Lisäksi ryhmään striimataan uusia pilates- ja joogatunteja. Kaikki tunnit ovat katsottavissa oman aikataulun mukaan maksamasi jakson ajan. Ohjaajina tunneilla ovat Minna Ruotsalainen, Pauliina Nuutinen ja Jaana Niskanen. Oikeudet sisällön ja aikataulun muutoksiin pidätetään.

Ilmoittaudu etätreeneihin sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Etätreenit laskutetaan kuukausittain, hinta 30€/kk. Maksun maksettuasi saat rajattoman katseluoikeuden kaikkiin tallenteisiin. Huomioithan, että sisällön jakaminen kolmansille osapuolille on kielletty. Mikäli haluat irtisanoa osallistumisesi etätreeneihin, tee se 7 vrk ennen maksamasi jakson päättymistä sähköpostitse: minna@pilatesminna.fi

Ilmoittautumisohjeet

Kursseille ja etätreeneihin ilmoittautuminen tapahtuu sivun alareunassa olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä maksutapasi: lasku tai mobiilimaksu liikuntaedulla (smartum, ePassi, edenred, eazybreak). Kurssimaksu ei sisällä vakuutusta. Lasku lähetetään sähköpostitse ja maksu tulee suorittaa ennen kurssin alkua, ellei maksuaikatauluksi ole muuta sovittu. Kurssimaksun maksettua sinulla paikka ko. ryhmässä koko kurssin keston ajan. Jos et ole saanut laskua, muistathan tarkistaa roskapostikansiosi. Huomautuksen jälkeen laskun perintä siirtyy korko- ja perintäkuluineen perintätoimistolle.

Peruutusehdot
Mikäli olet estynyt osallistumaan studiolla järjestettävälle kurssille, ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 10 vrk ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen peruutusmaksu on 50 % kurssin hinnasta. Yksittäisiä poissaoloja on mahdollista korvata kurssin voimassaoloaikana muissa ryhmissä edellyttäen, että ryhmässä on tilaa ja korvauksesta on sovittu etukäteen. Ilmoitathan poissaolostasi klo 12 mennessä (aamu-/päivätunneista ed. iltana) kurssin ohjaajalle. Korvauspaikkaa voit kysyä klo 12 jälkeen viestillä: Minna p. 050 5247999, Jaana p. 044 355 8723. Mikäli kurssi joudutaan keskeyttämään, korvaavat toimenpiteet ilmoitetaan tapauskohtaisesti. Järjestäjä pidättää oikeudet kaikkiin kursseihin koskeviin muutoksiin.

Voiko kursseille osallistua kertamaksulla?
Voit osallistua kursseille myös kesken kurssikauden, mikäli kursseilla on tilaa ja hallitset lajin perusperiaatteet. Kertamaksu laitepilates-kursseille 35 € ja muille kursseille 15 €. Maksu suoritetaan studiolla maksupäätteellä ennen tunnin alkua. Huom. workshopeissa ja starttikursseilla on oma hinnoittelu. Jos aiemmasta harjoittelusta on kulunut pidempi aika, suositellaan kertaamaan perusperiaatteet yksilöohjauksessa tai starttikurssilla. Kysy paikkatiedot/varaa aika yksilöohjaukseen: minna@pilatesminna.fi

Saapuminen studiolle
Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Reformer laitepilatesohjaukset toteutetaan uudessa tilassa (ovessa kyltti SALI 2), muut kurssit toisessa tilassa (ovessa kyltti SALI). Molempien salien yhteydessä on pieni pukeutumistila. Mikäli kurssilla on sekä naisia että miehiä, miehet voivat käyttää sali 2:sen pukeutumistilaa.

Hygieniaohjeet
Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo tai olet juuri palannut matkalta (ilmoita poissaolosta ohjaajalle). Studiolla järjestettävät kurssit ovat pienryhmiä (3-10 hlöä), jotta turvavälit ja riittävä hygienia toteutuvat. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Halutessasi voit käyttää myös omaa kasvomaskia. Ryhmissä suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa. Varaa tunneille sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse (joogaan lämmin peite ja villasukat). Laitepilates- ja spiraalistabilaatiotunneille tarvitset liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Puhdistathan käyttämäsi välineet ja laitteet käytön jälkeen.

Yhteistyökumppaneiden edut: LadyLinen asiakkaille studiolla järjestettävät kurssit -10 %, asiakkuus tulee olla voimassa koko kurssin ajan. Tarjous ei koske etäkursseja, workshoppeja ja muita palveluja.

Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä: minna@pilatesminna.fi tai p. 050 5247 999


Ilmoittautumislomake