Ilmoittaudu

Viikkotunnit, starttikurssit ja workshopit ovat varattavissa ylläolevasta linkistä DigitalBookerin kautta. Muut lisätiedot ja ohjeet löydät tämän sivun alareunasta.

DigitalBookerin käyttö on helppoa:
1. Luo käyttäjätili, lue ja hyväksy käyttöehdot
2. Osta prepaid-kortti (8 x tai 1 x kortti)
3. Varaa tunnit

Luothan järjestelmään vain yhden tilin ja säilytäthän tunnukset uusia varauksia/tuntiperuutuksia varten. Prepaid-kortin oston jälkeen pääset varaamaan tunnit. Kaikki tunnit suositellaan varaamaan samasta ryhmästä (8 kertaa), jos se on mahdollista. Tunteja voi varata myös oman aikataulun mukaan esim. vuorotyön vuoksi. Jos osallistut kahteen eri ryhmään, esim. laitepilatekseen ja mattopilatekseen sinun tulee ostaa molempiin omat kortit. Lue lisää ohjeita sivun alareunasta.

Studiolla ohjaajina toimivat tällä hetkellä Minna Ruotsalainen ja Jaana Niskanen. Ohjaajien tervehdykset pääset lukemaan tästä.

Tuntien sisältökuvaukset ovat luettavissa sivulla: kurssit
Lisätiedot laitepilateksesta ja yksilö-, duo- ja pienryhmäohjauksesta sivulla: laitepilates
Tiedot fysioterapiasta ja yksilöohjauksesta sivulla: yksilöohjaus

Ohjeita

Harjoittelun aloittaminen studiolla
PilatesMinnan studiolla opetetaan monipuolisesti pilates, jooga ja spiraalistabilaatio tunteja. PilatesHealth mattopilates, äijäpilates, spiraalistabilaatio ja hathajooga tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin aiemmin harrastaneillekin. Tunneille voi osallistua ostamalla 8 x tai 1 x kortin ja varaamalla tunnin varausjärjestelmästä. Näille tunneille voi hyvin tuoda myös ystävän tutustumaan kertamaksulla. Esteen sattuessa varauksen voi perua 6h ennen tunnin alkua. Tällöin osto vapautuu kortillesi ja voit käyttää sen myöhemmin kortin voimassa oloaikana. 8 x kortti on voimassa 4 kk ja 1 x kortti 1 kk ostopäivästä.

Edellä mainittujen tuntien lisäksi studiolla opetetaan klassisen pilates metodin mukaisesti laitepilatesta ja mattopilatesta. Näille viikkotunneille pääsee mukaan opiskelemalla perusteet starttikurssilla tai yksilö/duo-ohjauksessa. Tulevat starttikurssit ja workshopit löytyvät www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta ”starttikurssit ja workshopit”. Starttikursseja järjestetään kysynnän mukaan, joten otathan rohkeasti yhteyttä sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Viesteihin vastataan 1-2 arkivuorokauden aikana.

PilatesMinnan laitepilates ja klassisilla mattopilates- tunneilla harjoitellaan Joseph Pilateksen kehittämän metodin mukaisesti. Alkuperäinen metodi sisältää yli 500 erilaista liikettä, joita toteutetaan erilaisilla laitteilla ja matolla. Pilatesta opetetaan ja harjoitusta viedään eteenpäin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyntäen koko studion laitteistoa.

Studion pilateslaitteisto on uudistunut ja pääset jatkossa harjoittelemaan monipuolisesti Pilateksen alkuperäisen mitoituksen mukaisilla Balance Bodyn Contorology® sarjan Reformereilla, Cadillacilla ja matoilla sekä Cratzin Wunda Chairilla sekä Spine Correctoreilla. Lisäksi studiolta löytyvät Peak reformer & tower yhdistelmälaite sekä AlignPilateksen reformerit.

Viikkotuntien toteutus
Kaikki studion tunnit toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleita naiset ja miehet. Ryhmäkoko laitepilateksessa on maks. 5 henkilöä ja muissa ryhmissä maks. 10 henkilöä. Laitepilates tunnit toteutetaan, jos 2 hlöä ilmoittautuu. Mikäli tunnille on ilmoittautunut vain 1 hlö, otetaan häneen yhteyttä. Tunti voidaan toteuttaa sovittaessa myös yksilöohjauksena, jolloin omaa harjoitusta pääsee syventämään koko studion laitteistolla. Muut viikkotunnit toteutetaan, mikäli 4 hlöä on ilmoittautunut 6 h ennen tunnin alkua. Jos tunti ei ole toteutumassa, ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostisi ennen kuin lähdet studiolle.

Viikkotuntien hinnat
Laitepilates viikkotunnit (55 min) 4-5 henkilölle 1 x kortti 38 € ja 8 x kortti 280 €.
Mattopilates, spiraalistabilaatio ja jooga viikkotunnit (55min) 1 x kortti 18 € ja 8 x kortti 120 €. Kortin osto tapahtuu verkkomaksuna varauksen yhteydessä tämän sivun yläreunassa olevan ”varaa tunnit”-linkin kautta

Voiko tunneille osallistua kertamaksulla?
Voit osallistua yksittäiselle tunnille ostamalla 1 x kortin ja varaamalla paikan tunnilta sivun yläreunassa olevan ”varaa tunnit”-linkin kautta. Jos aiemmasta harjoittelusta on kulunut pidempi aika, suositellaan kertaamaan perusperiaatteet yksilöohjauksessa tai starttikurssilla. Varaa aika yksilöohjaukseen: minna@pilatesminna.fi

Liikuntaeduilla maksaminen (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum)
Jos haluat maksaa prepaid-kortin liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum), luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse minna@pilatesminna.fi, minkä kortin haluat ostaa (8 x kortti vai 1 x kortti). Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai toimitat liikuntasetelit studiolle. Tämän jälkeen pääset varaamaan tunnit.

Pilates studion tunneille osallistuminen etänä
Voit osallistua Minnan ohjaamille studiolla kokoontuvilla tunneille (ei laitepilates) myös etänä zoomin kautta näppärästi kotoa tai työmatkalta käsin. Mikäli ryhmäliikuntaa ei voida esim. koronarajoitusten vuoksi järjestää, toteutetaan ilmoitetut studiotunnit myös tässä tapauksessa etänä zoomin kautta. Tunneille ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu kuten studiotunneillekin osoitteessa www.varaaheti.fi/pilatesminna Etäosallistuja varaa siis yhden paikan studiolta kokoontuvalta tunnilta. Kun olet varannut tunnin kalenterista, ilmoita Minnalle sähköpostiin minna@pilatesminna.fi päivä ja kellonaika milloin osallistut tunnille etänä. Ilmoitus tulee tehdä iltatunneille viimeistään klo 15 ja päivätunnille viimeistään klo 10. Huom! Jos olet vasta aloittanut harjoittelun studiolla, suositus on osallistua alkuun studiotunneille.

Saapuminen studiolle
Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Kaikki ohjaukset toteutetaan samassa salissa. Oman tunnin alkua voi odottaa käytävällä, kunnes salin ovi avataan. Salin yhteydessä on pieni yhteinen pukeutumistila naisille ja miehille. Pukeutumistilan yhteydessä on pukukoppi/suihku ja kaksi wc:tä.

Huomiothan myös nämä ohjeet
Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo. Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Jos salin ovi on auki, voit mennä vapaasti sisään valmistautumaan tunnille, vaikka ohjaaja ei olisikaan vielä paikalla. Mahdollisuuksien mukaan suositellaan pukemaan jumppavaatteet jo kotona. Huolehdithan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Studiolta löytyy useampi vesipiste sekä käsidesiä. Lisäksi suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa. Varaa tunneille oma pieni pyyhe, sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse (joogaan lämmin peite ja villasukat). Laitepilates- ja spiraalistabilaatiotunneille tarvitset pienen pyyhkeen ja liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Liikuthan studiolla aina sukat jalassa, mikäli käytät omaa alustaa sukat voi riisua harjoituksen ajaksi. Tilojen ja pintojen puhdistamista tehostetaan ja asiakkaita pyydetään puhdistamaan välineet ja laitteet käytön jälkeen studiolla olevilla puhdistusaineilla.


Ota yhteyttä