Ilmoittaudu

Ma 25.10.2021 alkavien tuntien aikataulut, niiden varaaminen, prepaid-kortin ostaminen ja tuntiperuutukset tapahtuu DigitalBookerin kautta yllä olevasta linkistä.

DigitalBookerin käyttö on helppoa:
1. Luo käyttäjätili, lue ja hyväksy käyttöehdot (sis. ohjeet mm. liikuntaetumaksuihin)
2. Osta prepaid-kortti (8 x kortti tai 1 x kortti, huom. laitepilatekseen oma kortti)
3. Varaa tunnit (kaikki 8 tuntia yksitellen viikoittain samasta ryhmästä)

Luothan järjestelmään vain yhden tilin ja säilytäthän tunnukset uusia varauksia/tuntiperuutuksia varten. Prepaid-kortin oston jälkeen pääset varaamaan tunnit. Kaikki tunnit suositellaan varaamaan samasta ryhmästä (8 kertaa). Jos osallistut kahteen eri ryhmään, esim. laitepilatekseen ja mattopilatekseen, sinun tulee ostaa molempiin omat kortit.

Tuntiperuutukset tulee tehdä järjestelmän kautta viimeistään 6 h ennen tunnin alkua. Ajallaan peruutetun tunnin maksu palautuu kortille ja voit varata korvaavan, saman arvoisen tunnin järjestelmästä oman aikataulun mukaan. Peruuttamaton tunti veloitetaan prepaid-kortilta. 8 x kortti on voimassa 3 kk ja 1 x kortti 1 kk ostopäivästä.

Kaikki studion tunnit toteutetaan yksilöllisesti pienryhmissä, joihin ovat tervetulleita naiset ja miehet. Ryhmäkoko laitepilateksessa on maks. 4 henkilöä ja muissa ryhmissä maks. 12 henkilöä. Studiolla ohjaajina toimivat Minna Ruotsalainen, Jaana Niskanen, Pauliina Nuutinen ja Tuija Bercovici. Ohjaajien tervehdykset pääset lukemaan tästä.

Tuntien sisältökuvaukset ovat luettavissa sivulla: kurssit
Lisätiedot laitepilateksesta ja yksilö-/duo-/trio-ohjauksesta sivulla: laitepilates
Tiedot fysioterapiasta ja yksilöohjauksesta sivulla: yksilöohjaus

Ohjeita

Harjoittelun aloittaminen studiolla
Mattopilates-, laitepilates-, mammapilates- ja astangajooga-tunneille voi osallistua käymällä ensin perusteet aloittelijoille suunnatulla starttikurssilla tai yksilöohjauksessa (3 x 55 min). Muut tunnit sopivat aloittelijoille ja aiemmin harrastaneille. Starttikursseja järjestetään kysynnän mukaan, joten otathan rohkeasti yhteyttä sivun alareunassa olevan yhteydenottolomakkeen kautta. Viesteihin vastataan 1-2 arkivuorokauden aikana.

Voiko tunneille osallistua kertamaksulla?
Voit osallistua yksittäiselle tunnille ostamalla 1 x kortin ja varaamalla paikan tunnilta sivun yläreunassa olevan ”varaa tunnit”-linkin kautta. Jos aiemmasta harjoittelusta on kulunut pidempi aika, suositellaan kertaamaan perusperiaatteet yksilöohjauksessa tai starttikurssilla. Varaa aika yksilöohjaukseen: minna@pilatesminna.fi

Liikuntaeduilla maksaminen (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum)
Jos haluat maksaa prepaid-kortin kokonaan liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum), luo ensin tili järjestelmään. Ilmoita sähköpostitse minna@pilatesminna.fi, minkä kortin haluat ostaa (8 x kortti vai 1 x kortti). Aktivoimme prepaid-kortin voimaan, kun lähetät/esität kuitin liikuntaetumaksusta tai toimitat liikuntasetelit studiolle. Tämän jälkeen pääset varaamaan tunnit.

Saapuminen studiolle
Pilates studion osoite on Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi (kerrosta alempana kuin LadyLine). Pysäköinti nimettömille/vieraspaikoille Kilpivirrantien tai Teollisuuskadun puolelle. Pysäköintialueilla voi olla ruuhkaa, joten varaathan aikaa studiolle saapumiseen. Sisäänkäynti etupihan kierreportaiden tai sisäpihan (hissillinen sisäänkäynti) kautta, molemmista löytyvät opasteet studiolle. Reformer laitepilatesohjaukset toteutetaan uudessa tilassa (ovessa kyltti SALI 2), muut kurssit toisessa tilassa (ovessa kyltti SALI). Molempien salien yhteydessä on pieni pukeutumistila. Mikäli kurssilla on sekä naisia että miehiä, miehet voivat käyttää sali 2:sen pukeutumistilaa.

Hygieniaohjeet
Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo tai olet juuri palannut ulkomaan matkalta (ilmoita poissaolosta ohjaajalle). Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Salin ovessa on ilmoitus, kun tila on vapaana. Tällöin voit mennä vapaasti sisään valmistautumaan tunnille, vaikka ohjaaja ei olisikaan vielä paikalla. Mahdollisuuksien mukaan suositellaan pukemaan jumppavaatteet jo kotona. Huolehdithan hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Kasvomaskia suositellaan käytettävän saapuessa studiolle sekä pukutiloissa. Tunnin alkaessa omalla paikalla maskin voi riisua harjoittelun ajaksi. Lisäksi suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa. Varaa tunneille sukat ja rento vaatetus, jalkineita et tarvitse (joogaan lämmin peite ja villasukat). Laitepilates- ja spiraalistabilaatiotunneille tarvitset liukuestesukat, sukkia on ostettavissa studiolta (hinnat 20€/25€, maksu pankkikortilla). Liikuthan studiolla aina sukat jalassa, mikäli käytät omaa alustaa sukat voi riisua harjoituksen ajaksi. Puhdistathan käyttämäsi välineet ja laitteet käytön jälkeen.


Ota yhteyttä