Äijäpilates tutustumistunti ti 3.10.

Äijäpilates (laite & matto) on miesten oma pilatestunti, jossa harjoitellaan pienryhmässä pilateslaitteilla. Tutustumistunti järjestetään ti 3.10. klo 18.00-18.55. Tunti sopii kaiken ikäisille ja kuntoisille.

Harjoittelussa keskitytään keskivartalon syvän ydintuen ja hartiarenkaan vahvistamiseen, kehon toiminnallisen voiman, liikkuvuuden ja kehontuntemuksen lisäämiseen.

Laitteiden monipuoliset ominaisuudet, kuten jousivastukset ja Reformerin liikkuva kelkka tarjoavat myös tehokkaan tavan tasapainottaa vartalon puolieroja. Riittävän liikkuvuuden ja keskivartalon tuen myötä harjoittelussa edetään haastavampiin liikkeisiin harjoittelijan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Parhaimmillaan tunnit ovatkin koko kehoa haastavia hikitreenejä!

Varaa tunnille mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä liukuestesukat. Tunnin voi varata varausjärjestelmästä ilman ennakkomaksua. Maksu studiolla pankkikortilla/liikuntaeduilla. Kertamaksu 40 e, 8 x kortti 295 e. Tunti toteutuu, jos 3 henkilöä ilmoittautuu. Tunnille mahtuu 6 hlöä.

Paikkavaraukset sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi tai varausjärjestelmästä: www.varaaheti.fi/pilatesminna