Klassisen pilateksen viikonloppu 17.-19.3.2023

Lämpimästi tervetuloa klassisen pilateksen viikonloppuun 17.-19.3.2023 PilatesMinnan studiolle! Ilmoittautuminen alla oleviin tapahtumiin varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta starttikurssit ja workshopit. Kurssi ja workshopit maksetaan studiolla tapahtuman alkaessa pankkikortilla, liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred) tai lahjakortilla. Tapahtuma täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Voit myös ilmoittautua tai kysyä lisätietoja sinulle sopivasta kurssista tai workshopista sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi

PILATES LAITE & MATTO STARTTIKURSSI 3 x 55 min

Pe 17.3. klo 16.30-17.25
La 18.3. klo 9.00-9.55
Su 19.3. klo 9.00-9.55
Hinta: 115 e
Ryhmäkoko: 3-5 henkilöä

Mitä kurssilla tehdään?

PILATES (laite & matto) starttikurssilla 3 x 55 min tutustutaan Reformer pilateslaitteella (jousivastukset ja liikkuva kelkka) sekä klassisella pilatesmatolla (nahkaverhoilu, käsikahvat ja jalkaremmi) tapahtuvaan Pilateksen perusharjoitukseen.

Harjoitteilla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Laitteiden monipuoliset ominaisuudet tarjoavat myös erinomaisen tavan tasapainottaa vartalon puolieroja.

Kenelle kurssi sopii?

Kurssi sopii hyvin kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tämä kurssi sopii myös kertauskurssiksi, jos on ollut yli 3 kk:n tauko klassisesta Reformer ja mattoharjoittelusta tai jos haluaa kerrata perusteita.

Kuinka jatkan harjoittelua startin jälkeen?

Kurssilta saat harjoitusohjelman sinulle sopivista harjoitteista, joiden opettelua pääset jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla. Tunnit pääset varaamaan varausjärjestelmästä oman aikataulun mukaan. Saatavilla on 1 x ja 8 x kortteja.

Mitä tarvitsen mukaan?

Varaa starttikurssille mukaan joustava liikuntavaatetus, pieni pyyhe sekä napakat liukuestesukat. Sukkia on myös ostettavissa studiolta (hinnat 20e/25e).

REFORMERIN ABC (perustaso)
Workshop on suunnattu perustason Reformer- ja mattoharjoituksen hallitseville. Workshopissa edetään kohti keskitason Reformerharjoitusta. Pääset tarkastelemaan mitä se sinulle tarkoittaa ja mitä keskitason harjoitteluun vaaditaan. Workshopissa käydään läpi keskitason liikkeiden tekniikkaa ja liiketarkkuutta, liikkeiden rytmiä sekä siirtymiä liikkeiden välillä.

Lauantai 18.3. klo 10.15-12.15
Hinta: 80 e
Ryhmäkoko: 3-6 hlöä

KLASSINEN MATTO & TARVELIIKKEET CADILLACILLA JA SPINE CORRECTORILLA (perustaso)
Workshop on suunnattu perustason Reformer- ja mattoharjoituksen hallitseville. Workshopissa käydään läpi perustason klassisen mattosarjan liikkeiden tekniikkaa ja liiketarkkuutta, liikkeiden rytmiä sekä siirtymiä liikkeiden välillä. Lisäksi workshopissa tutustutaan kehon tarveliikkeisiin Cadillacilla ja Spine Correctorilla.

Sunnuntai 19.3. klo 10.15-12.15
Hinta: 80 e
Ryhmäkoko: 3-6 hlöä

REFORMERIN ABC (keskitaso)
Workshop on suunnattu itsenäisen Reformer- ja mattoharjoituksen hallitseville. Workshopissa edetään kohti vahvaa keskitason Reformerharjoitusta. Pääset tarkastelemaan mitä vahva keskitason harjoitus tarkoittaa sinulle ja mitä jatkotason harjoitteluun vaaditaan. Workshopissa käydään läpi vahvan keskitason liikkeiden tekniikkaa ja liiketarkkuutta, liikkeiden rytmiä ja siirtymiä liikkeiden välillä sekä erityisiä hengitysliikkeitä.

Lauantai 18.3. klo 13.00-15.00
Hinta: 80 e
Ryhmäkoko: 3-6 hlöä

TEASER & TREE – TARVELIIKKEET KOKO STUDION LAITTEISTOLLA (keskitaso)
Workshop on suunnattu itsenäisen Reformer- ja mattoharjoituksen hallitseville. Workshopissa opit mitkä harjoitteet tukevat Teaser ja Tree liikkeiden hallintaa ja sujuvuutta. Workshopissa käytetään Reformeria, mattoa, Cadillacia, Spine Corrertoria, Wunda Chairia ja seinää.

Sunnuntai 19.3. klo 13.30-15.30
Hinta: 80 e
Ryhmäkoko: 3-6 hlöä

MINDMAP & TIETOISKU PILATEKSESTA
Sunnuntai 19.3. klo 12.30-13.15

Keskustelua ja vinkkejä oman harjoittelun kehittämiseen. Sopii kaikille PILATES laite & matto viikkotunneilla harjoitteleville. Maksuton viikonlopun workshopeihin/starttikurssille osallistuville.

PilatesMinnan studiolla harjoitellaan pilateksen alkuperäisen mitoituksen mukaisilla Balanced Bodyn Contorology® sarjan Reformereilla, Cadillacilla ja klassisilla matoilla sekä Cratzin Wunda Chairilla ja Spine Correctoreilla. Lisäksi studiolta löytyvät Peak Reformer & Tower yhdistelmälaite sekä AlignPilateksen Reformer.