Viikkotunnit, kurssit ja workshopit 9.1.-31.3.2023

Lämpimästi tervetuloa aloittamaan vuosi 2023 pilateksen parissa! Studion monipuoliseen tunti-, kurssi- ja workshop valikoimaan pääset tutustumaan tästä. Annan mielelläni myös lisätietoja fysioterapiaan, yksilö- ja duo-ohjauksiin sekä erilaisiin tyhy-tunteihin ja koulutuksiin liittyen.

Viikkotunnit 9.1.-31.3.2023

Maanantai (ei tunteja 6.3.)
klo 16.30 PilatesHealth – lempeästi vahvistavaa ja liikkuvuutta lisäävää mattopilatesta
klo 17.40 PILATES (laite & matto)
klo 18.45 PILATES (laite & matto)

Tiistai (ei tunteja 7.3.)
klo 7.45 PILATES (laite & matto)
klo 10.45 PILATES (laite & matto)

Keskiviikko
klo 16.15 PILATES (laite & matto)
klo 17.20 PILATES (laite & matto)
klo 18.30 YogaHealth –
lempeää, tasapainottavaa ja rentouttavaa hathajoogaa

Torstai (ei tunteja 9.2., 2.3. 30.3.)
klo 17.00 PILATES (laite & matto)
klo 18.05 PILATES (laite & matto)

Perjantai (ei tunteja 10.2., 3.3., 31.3.)
klo 7.30 PilatesHealth
& SPS– herättelevää ja aktivoivaa pilatesta spiraalistabilaation maustein

PilatesHealth ja YogaHealth viikkotunnit sopivat kaiken ikäisille ja -kuntoisille, tunneille voi osallistua oman aikataulun mukaan ilman starttikurssin käymistä. Harjoittelussa keskitytään kehon syvälihasten vahvistamiseen ja liikkuvuuden lisäämiseen, selän hyvinvointiin, niskahartiaseudun terveyteen sekä hengitykseen. Ryhmäkoko 7-10 hlöä. Hinnat: 1 x kortti 18 e, 8 x kortti 120 e.

PILATES (laite & matto) viikkotunnit sopivat laitepilatesta aiemmin harrastaneille ja starttikurssin käyneille. Tunneilla harjoitellaan erilaisilla pilateslaitteilla 3-6 hlön pienryhmässä. Harjoittelussa keskitytään keskivartalon ydintuen ja hartiarenkaan vahvistamiseen, kehon toiminnallisen voiman, liikkuvuuden ja kehontuntemuksen lisäämiseen. Hinnat: 1 x kortti 38 e ja 8 x kortti 280e.

Tuntivaraukset varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/pilatesminna
1. Luo tunnus
2. Osta 1 x tai 8 x pre-paid kortti
3. Varaa viikkotunti
Jos maksat kortin liikuntaeduilla, luo ensin tunnus ja ota yhteyttä sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi

Kurssit ja workshopit

PILATES (laite & matto) starttikurssi 3 x 55 min ma 2.1.-4.1. klo 16.30. Hinta: 115 e
Kurssilla tutustutaan Reformer laitteella sekä klassisella matolla tapahtuvaan Pilateksen perus-harjoitukseen, jolla vahvistetaan kehoa kokonaisvaltaisesti ja lisätään liikkuvuutta. Kurssilta saat harjoitusohjelman sinulle sopivista harjoitteista, joiden opettelua pääset jatkamaan ja syventämään PILATES (laite & matto) viikkotunneilla.

Mammapilates alkeet 8 x 55 min ke 11.-1.3. klo 10.45. Hinta: 120 e
Mammapilates jatko 8 x 55 min ke 11.-1.3. klo 9.30. Hinta: 120 e
Mammapilates- kursseilla keskitytään raskauden ja synnytyksen muuttaman kehon tarpeisiin, vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen sekä lantionpohjan lihasten vahvistamiseen turvallisesti pilateksen ja fysioterapian erityisharjoitteita sekä pienvälineitä hyödyntäen. Kurssille voi osallistua myös etänä zoom-yhteyden kautta.

PILATES (laite & matto) workshop ma 2.1. klo 17.45-19.45. Hinta: 80 e/hlö
Workshop sopii niille, jotka ovat harjoitelleet säännöllisesti 1-2 vuotta sekä hallitsevat Reformer ja klassisen mattoharjoituksen. Workshopissa hyödynnetään koko studion laitteistoa ja pääset syventämään omaa klassisen pilatesmetodin mukaista harjoitustasi eteenpäin.

PILATES (laite & matto) workshop ti 3.1. klo 17.45-19.45. Hinta: 80 e/hlö
Workshop sopii niille, jotka ovat harjoitelleet säännöllisesti 1-2 vuotta sekä hallitsevat Reformer ja klassisen mattoharjoituksen. Workshopissa hyödynnetään koko studion laitteistoa ja pääset syventämään omaa klassisen pilatesmetodin mukaista harjoitustasi eteenpäin.

PILATES (laite & matto) workshop ke 4.1. klo 17.45-19.45. Hinta: 80 e/hlö
Workshop sopii niille, jotka ovat harjoitelleet säännöllisesti 3-12 kk Reformerilla. Workshopissa hyödynnetään koko studion laitteistoa ja pääset syventämään omaa klassisen pilatesmetodin mukaista harjoitustasi eteenpäin.

Kurssi ja workshop varaukset varausjärjestelmän kautta: www.varaaheti.fi/pilatesminna ”starttikurssit ja workshopit” Ilmoittautuminen ei vaadi ennakkomaksua, vaan kurssimaksu maksetaan ensimmäisellä kokoontumiskerralla studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla (smartum, epassi, eazybreak, edenred.)

PILATES DUO-tunnit ovat monipuolisilla pilateslaitteilla tapahtuvia tehokkaita ja hauskoja yhteistreenejä!

2 henkilön PILATES (laite & matto) DUO-tunneilla ohjaus on henkilökohtaista ja harjoittelussa hyödynnetään koko studion laitteistoa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Nämä tunnit sopivat aloittelijoille pilateksen perusteiden harjoitteluun sekä pidempään harrastaneille oman harjoittelun syventämiseen, kehittämiseen ja uusien liikkeiden harjoitteluun.

Varausjärjestelmästä www.varaaheti.fi/pilatesminna varattavat tunnit ovat suunnattu PILATES (laite & matto) viikkotunneilla säännöllisesti harjoitteleville. Duotunnin voi varata järjestelmästä oman aikataulun mukaan ilman ennalta sovittua treenikaveria tai yhdessä treenikaverin/puolison kanssa. Jos avoinna olevat ajat eivät sovi sinulle tai olet aloittelija, varaa duo-/yksilöohjaus aika sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi

Duo-ohjaus 55 min 2:lle henkilölle hinta: 60 e/hlö. Mikäli 24 h ennen tunnin alkua tunnille on ilmoittautunut vain 1 hlö, ilmoittautujaan otetaan yhteyttä ja tunti voidaan sovittaessa muuttaa yksilötunniksi, hinta tällöin 80e/hlö. Huom. varaukset/peruutukset tälle tunnille tulee tehdä 24 h ennen tunnin alkua, jotta mahdollisesta yksilötunnista ehditään sopia. Varausjärjestelmän kautta varattavalla duo-tunnilla ei ole ennakkomaksua. Maksu suoritetaan tunnin alkaessa studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla (smartum, eazybreak, edenred, epassi).

PILATES on toivottu lahjaidea – saatavilla myös lahjakortteja!

PILATES yksilöohjaus (1 hlö)
1 x 55 min 80 e
5 x 55 min 375 e

PILATES duo-ohjaus (2 hlöä)
1 x 55 min 60 e/hlö
5 x 55 min 55 e/hlö

PILATES (laite & matto) viikkotunnit (3-6 hlöä)
1 x 55 min 38 e/hlö
8 x 55 min 280 e/hlö

PilatesHealth ja YogaHealth viikkotunnit (7-10 hlöä)
1 x 55 min 18 e/hlö
8 x 55 min 120 e/hlö

Lahjakortit ostettavissa studiolta tai sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi, jolloin lahjakortti ja lasku lähetetään pdf-tiedostona.

Lisätiedot:
Minna Ruotsalainen lo- ja ft AMK, pilates- ja joogaohjaaja         
p. 050 5247999, minna@pilatesminna.fi
Studion osoite: Kilpivirrantie 7, 2. krs. Iisalmi

Seuraa PilatesMinnaa myös facebookissa ja instagramissa!