Spiraalistabilaatio & Nordic Walking kesätunnit starttaavat to 19.5. alkaen!

Spiral Stabilization (SPS) on tsekkiläisen lääkärin Richard Smisekin 30:n vuoden tutkimustyöllä kehittämä kehonhallinta- ja liiketerapiamenetelmä. Menetelmässä kiinnitetään huomiota kehon kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen (yleensä yliaktiiviset ja kireät lihakset) rentouttamiseen ja pidentämiseen. Näin parannetaan myofaskiaalisen järjestelmän toimintaa sekä saadaan tilaa selkänikamien väliin, joka vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa.

Harjoittelun myötä keskivartalo vahvistuu, ryhti kohenee, lihastasapaino sekä selän toiminnallisuus paranevat.

Menetelmä sopii hyvin erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Se on myös erinomainen menetelmä skolioosin hoidossa.

Useat urheilijat hyödyntävät menetelmää harjoittelussaan, koska spiraaliketjut tukevat luonnollista kävelyä, sitä kautta juoksun koordinaatiota sekä vartalon kiertoliikkeen hyödyntämistä voimantuotossa.

Sään salliessa kokoonnumme ulkona ja yhdistämme harjoitteluun metodiin kuuluvaa kokonaisvaltaista Nordic Walking menetelmää ja kävelyn biomekaniikkaa.

Viikkotunneille voi osallistua ilman aiempaa kokemusta spiraalistabilaatiosta.

Kesätunneille voi osallistua ostamalla 8 x kortin 120e. Sama kortti käy myös studion mattopilates ja joogatunteihin. Tunneille voi osallistua myös ostamalla 1 x kortin, hinta 18e.

Tunnit ovat varattavissa: www.varaaheti.fi/pilatesminna to 19.5.-7.7. klo 18.25-19.20. Varaathan tunnit hyvissä ajoin etukäteen. Voit varata tunnit myös sähköpostilla ja maksaa kortin studiolla pankkikortilla/liikuntaeduilla. Ota tällöin yhteyttä: minna@pilatesminna.fi