Voimaa ja energiaa kevääseen Pilates viikonloppu 8.-10.4.2022 Iisalmessa

Lämpimästi tervetuloa Voimaa ja energiaa kevääseen Pilates viikonloppuun 8.-10.4.2022 Iisalmeen PilatesMinnan studiolle os. Kilpivirrantie 7, 2. krs. Viikonlopun aikana järjestetään erilaisia starttikursseja ja workshopeja alla olevan aikataulun mukaan. Lisäksi tarjoamme teetä, hedelmiä ja pientä purtavaa. Voit osallistua viikonlopun aikana yhteen tai useampaan tapahtumaan. Ilmoittautuminen sähköpostilla: minna@pilatesminna.fi ja maksu suoritetaan workshopin alkaessa studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla.

Reformer laitepilates & klassinen mattopilates starttikurssi 3 x 55 min TÄYNNÄ!

Starttikurssiin sisältyy kolme ohjaustuntia: pe 8.4. klo 16.30-17.25, la 9.4. klo 10.00-10.55 ja su 10.4. klo 10.00-10.55. Ryhmäkoko on 5 henkilöä. Kurssin hinta on 105 €/hlö (sis. kaikki 3 ohjaustuntia). Tällä kurssilla opit Reformer laitepilateksen ja klassisen mattopilateksen perusteita. Starttikurssin suoritettua (kaikki 3 ohjaustuntia) voit osallistua Reformer laitepilates ja klassisen mattopilateksen viikkotunneille studiolla.

Starttiin voivat osallistua aloittelijat sekä pilatesta aiemmin harrastaneet. Pilatesharjoittelu sopii hyvin myös aktiiviliikkujien/urheilijoiden lajiharjoittelun tueksi tasapainottamaan lajiharjoittelun tuomia puolieroja. Varaa tunneille rentovaatetus, liukuestesukat ja pieni pyyhe.

Laite & mattopilates workshop 2 x 55 min (aiemmin harrastaneille)

La 9.4.2022 klo 11.15-13.15. Hinta: 70 e/hlö. Ryhmäkoko 6 hlöä. Workshop sopii niille, jotka hallitsevat Reformer laitepilates sekä klassisen mattopilatesharjoituksen. Workshopissa hyödynnetään koko studion laitteistoa Reformeria, mattoa, Cadillacia, Spine correctoria ja Wunda Chairia. Tässä workshopissa pääset syventämään omaa klassisen pilatesmetodin mukaista harjoitustasi eteenpäin. Varaa workshopiin rentovaatetus, liukuestesukat ja pieni pyyhe.

Pilates & lantionpohja workshop 90 min TÄYNNÄ!
Su 10.4. klo 11.15-12.45
Hinta: 35 €

Lantionpohjan lihakset ovat keskivartalon kivijalka. Oikein toimiessaan nämä lihakset ovat tiiviissä yhteydessä syviin vatsa- ja selkälihaksiin ja yhdessä ne kannattelevat sisäelimiä sekä tukevat selkää. Lantionpohjalihaksilla onkin erityinen tehtävä niin liikuntaa harrastajien kuin aktiiviurheilijoidenkin kehonhallinnassa. Paljon liikkuvilla voi esiintyä lantionpohjan heikkoutta, mutta myös yliaktiivisuutta, jota kovat ponnistukset ja iskuja sisältävä rasitus aiheuttavat.

Workshop on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut syvien lihasten ja lantionpohjan toiminnan vaikutuksista liikkumiseesi. Workshopissa saat käytännön harjoitteita lantionpohjan oikeaoppiseen harjoitteluun sekä keinoja, kuinka yhdistät ne osaksi arkeasi ja muuta liikuntaasi. Lisäksi opit rentouttamaan lantionpohjaa ja vähentämään sen vääränlaista kuormitusta. Varaa workshopiin rentovaatetus, oma jumppamatto ja pieni pyyhe.

Spiraalistabilaatio & terve selkä workshop 90 min
Su 10.4. klo 13.00-14.30
Hinta: 35 €

Spiral Stabilization (SPS) on tsekkiläisen lääkärin Richard Smisekin 30:n vuoden tutkimustyöllä kehittämä kehonhallinta- ja liiketerapiamenetelmä. Menetelmässä kiinnitetään huomiota kehon kiertävien lihasketjujen vahvistamiseen ja pystysuuntaisten lihasketjujen (yleensä yliaktiiviset ja kireät lihakset) rentouttamiseen ja pidentämiseen. Näin parannetaan myofaskiaalisen järjestelmän toimintaa sekä saadaan tilaa selkänikamien väliin, joka vähentää painetta välilevyissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa. Harjoittelun myötä keskivartalo vahvistuu, ryhti kohenee, lihastasapaino sekä selän toiminnallisuus paranevat.

Menetelmä sopii hyvin erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Se on myös erinomainen menetelmä skolioosin hoidossa. Useat urheilijat hyödyntävät menetelmää harjoittelussaan, koska spiraaliketjut tukevat luonnollista kävelyä, sitä kautta juoksun koordinaatiota sekä vartalon kiertoliikkeen hyödyntämistä voimantuotossa. Varaa workshopiin rentovaatetus, oma jumppa-alusta ja pieni pyyhe. 

Kysy lisää Minnalta: minna@pilatesminna.fi tai p. 050 5247999