Pilates studion kevät 2022

  1. Kevään tuntitarjonta ja uudet pilateslaitteet
  2. Etäohjaus
  3. Viikkotuntien toteutus
  4. Loppukevään viikkotunnit
  5. Reformer laite & klassinen mattopilates starttikurssit
  6. Laite & mattopilates workshop (aiemmin harrastaneille)

1. Kevään tuntitarjonta ja uudet pilateslaitteet

PilatesMinnan studiolla opetetaan monipuolisesti pilates, jooga ja spiraalistabilaatio tunteja. PilatesHealth mattopilates, äijäpilates, spiraalistabilaatio ja hathajooga tunnit sopivat niin aloittelijoille kuin aiemmin harrastaneillekin. Tunneille voi osallistua ostamalla 8 x tai 1 x kortin ja varaamalla tunnin varausjärjestelmästä. Näille tunneille voi hyvin tuoda myös ystävän tutustumaan kertamaksulla. Esteen sattuessa varauksen voi perua 6h ennen tunnin alkua. Tällöin osto vapautuu kortillesi ja voit käyttää sen myöhemmin kortin voimassa oloaikana.

Yllä olevien tuntien lisäksi studiolla opetetaan astangajoogaa sekä klassisen pilates metodin mukaisesti laitepilatesta ja mattopilatesta. Näille viikkotunneille pääsee mukaan opiskelemalla perusteet starttikurssilla tai yksilö/duo-ohjauksessa.

PilatesMinnan laitepilates ja klassisilla mattopilates- tunneilla harjoitellaan Joseph Pilateksen kehittämän metodin mukaisesti. Alkuperäinen metodi sisältää yli 500 erilaista liikettä, joita toteutetaan erilaisilla laitteilla ja matolla. Pilatesta opetetaan ja harjoitusta viedään eteenpäin asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan hyödyntäen koko studion laitteistoa.

Studion pilateslaitteisto on uudistunut ja pääset jatkossa harjoittelemaan monipuolisesti Pilateksen alkuperäisen mitoituksen mukaisilla Contorology® sarjan Reformereilla, Cadillacilla ja matoilla sekä Cratzin Wunda Chairilla sekä Spine Correctoreilla. Lisäksi studiolta löytyvät Peak reformer & tower yhdistelmälaite sekä AlignPilateksen reformerit.

2. Etäohjaus

Jatkossa voit osallistua Minnan ohjaamille studiolla kokoontuvilla tunneille (ei laitepilates) myös etänä Zoomin kautta näppärästi kotoa tai työmatkalta käsin. Ilmoittautuminen ja maksu tapahtuu, kuten studiotunneille. Lisäksi ilmoita etäosallistumisestasi viimeistään 2 h ennen tunnin alkua Minnalle sähköpostiin, niin saat tarkemmat ohjeet ja Zoom linkin paluupostina. Mikäli ryhmäliikuntaa ei voida järjestää esim. koronatilanteen vuoksi, toteutetaan ilmoitetut studiotunnit myös tässä tapauksessa etänä Zoomin kautta. Tällöin muutoksesta ilmoitetaan osallistujille sähköpostilla.

3. Viikkotuntien toteutus

Reformer laitepilates tuntien ryhmäkoko on jatkossa 5 hlöä. Tunnit toteutetaan, jos 2 hlöä ilmoittautuu. Mikäli tunnille on ilmoittautunut vain 1 hlö, otetaan häneen yhteyttä. Tunti voidaan toteuttaa sovittaessa myös yksilöohjauksena, jolloin omaa harjoitusta pääsee syventämään koko studion laitteistolla.

Muut viikkotunnit toteutetaan, mikäli 4 hlöä on ilmoittautunut 2h ennen tunnin alkua. Jos tunti ei ole toteutumassa, ilmoittautuneille ilmoitetaan asiasta sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostisi ennen kuin lähdet studiolle.

4. Loppukevään viikkotunnit

Hiihtolomaviikolla 10 viikkotunnit ovat tauolla. Ko. viikolla järjestetään starttikursseja (tiedot alla), yksilö-/duo-ohjausta ja su 13.3. toteutuu Pauliinan astangajooga.

Minnan ja Jaanan loppukevään viikkotunnit ovat julkaistu varausjärjestelmään: www.varaaheti.fi/pilatesminna

Huom! Minnan viikkotunnit kokoontuvat myös pääsiäisenä ma 18.4. Jaanan perjantain tunnit eivät kokoonnu pe 8.4., pe 15.4. ja pe 27.5. Perjantain viimeinen tunti on 3.6. Pauliinan loppukevään tunnit julkaistaan myöhemmin.

5. Reformer laitepilates & klassinen mattopilates starttikurssit 3 x 55 min

Kurssi 1: ke 9.3., to 10.3. ja pe 11.3. klo 17.00-17.55
Kurssi 2: pe 8.4. klo 16.30-17.25, la 9.4. klo 10.00-10.55 ja su 10.4. klo 10.00-10.55

Hinta 105e/hlö. Ryhmäkoko on 5 henkilöä. Kurssi toteutuu, jos 3 hlöä ilmoittautuu. Kurssilla opit Reformer laitepilateksen perusteet ja startin jälkeen voit osallistua studiolla kokoontuville Reformer laitepilates ja klassisen mattopilateksen viikkotunneille. Starttikurssille osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista pilateksesta. Kurssi sopii hyvin myös kertaukseksi, jos aiemmasta harjoittelustasi on kulunut pidempi aika. Mikäli kurssin aikataulu ei sinulle sovi, voit opiskella perusteet myös yksilöohjauksessa.

6. Laite & mattopilates workshopit (aiemmin harrastaneille) 2 x 55 min

Workshop 1: su 20.2. klo 11.00-13.00
Workshop 2: la 9.4. klo 11.15-13.15

Hinta: 70 e/hlö. Ryhmäkoko 4 hlöä. Workshop toteutuu, jos 2 ilmoittautuu. Workshop sopii niille, jotka hallitsevat Reformer laite ja klassisen mattoharjoituksen. Workshopissa hyödynnetään koko studion laitteistoa ja pääset syventämään omaa klassisen pilatesmetodin mukaista harjoitustasi eteenpäin. Huom! Omaa harjoitusta pääsee syventämään myös yksilö-/duo-ohjauksessa, mikäli kurssin aikataulu ei sinulle sovi.

Ilmoittautuminen: www.varaaheti.fi/pilatesminna kohdasta ”starttikurssit ja workshopit”. Maksu suoritetaan kurssin/workshopin alkaessa studiolla pankkikortilla tai liikuntaeduilla.

Ohjaustyön luonteen vuoksi tavoitat minut parhaiten sähköpostilla. Otathan yhteyttä, jos kysymyksiä herää – vastaan mielelläni!

Aurinkoisin terveisin,
Minna
minna@pilatesminna.fi