Studion ohjaajien tervehdys

PilatesMinnan studiolla ohjaajina toimivat Jaana Niskanen, Pauliina Nuutinen, Tuija Bercovici ja Minna Ruotsalainen. Minnaan pääset tutustumaan tästä. Jaanan, Pauliinan ja Tuijan tervehdykset löytyvät tältä sivulta.

Hei! Olen Jaana Niskanen, 39-vuotias liikunnanohjaaja Kuopiosta. Liikunnanohjaajan työtä olen tehnyt noin 20 vuoden ajan. Viimeisten vuosien aikana intohimoni keho-mieli-lajeja kohtaan on kasvanut ja olen kouluttautunut pilates- ja joogaohjaajaksi. Tulevana syksynä ohjaajan PilatesMinnan studiolla pilatesta ja joogaa. Tuntini soveltuvat parhaiten juuri aloitteleville tai vähän aikaa jo lajeja harrastaneille. Pilatestuntini perustuvat PilatesHealth ® ohjaajakoulutukseen ja joogatuntini hathajoogaan. Tulevana syksynä jatkan PilatesHealth opintoja II-III tason ohjaajakoulutuksessa. Joogatunteihini lisämausteena tuon oman joogataustani iyengarjoogasta. Reikihoitaja-koulutuksen aikana olen tutustunut chakroihin eli kehon energiakeskuksiin, joihin tunneillani pääsee myös tutustumaan. Toivon, että tuntini tarjoaisivat sinulle lisää hyvinvointia. Lisätietoa minusta ja yrityksestäni löydät: www.wellnessbyjaana.fi

Hei! Olen Pauliina Nuutinen Kiuruvedeltä. Koulutukseltani tanssija, mutta puuhailen laidasta laitaan kehon, mielen ja liikkeen parissa. Olen opiskellut ensin Turun Konservatoriossa ja sen jälkeen Teatteri Korkeakoulun Tanssitaiteen laitoksella Helsingissä. Tanssin ja musiikin ohella intohimojani on jooga ja pilates. Astangajoogaa olen opiskellut noin 15 vuotta eri puolella Suomea ja monen eri opettajan johdolla. Astangajoogaopettajaksi opiskelin Anne Nuotion koulutuksessa. Anne on edelleen tärkein ohjaajani. Pilatesta olen opiskellut Suomen Terveysliikunta Instituutissa. Tällä hetkellä opiskelen Samatvan joogaopettajakoulutuksessa ja syksyllä syvennän pilatesosaamista PilatesHealth® II-III ohjaajakoulutuksessa. Minulle tärkeitä asioita joogassa, tanssissa ja pilateksessa on hengitys ja kokemus siitä, kuinka harjoitusten avulla opin koko ajan tuntemaan itseni paremmin. Ne tuovat myös hyvää oloa, energiaa ja rauhaa. Tulevana syksynä ohjaan PilatesMinnan studiolla astangajooga-kursseja sekä teemapäivissä Pilates & Barre- tunteja.

Hei joogit! Olen Tuija Bercovici, 2 vuotta sitten yli kymmenen ulkomaan vuoden jälkeen takaisin kotikaupunkiini Iisalmeen muuttanut hathajoogaopettaja. Olen harrastanut joogaa noin kymmenen vuoden ajan ja käytyäni joogaohjaaja-koulutuksen Vietnamissa noin viisi vuotta sitten, tuli joogasta minulle olennainen osa arkea ja hyvinvointiani. Joogassa minulle on tärkeintä oman itsen kuunteleminen ja turhasta suorittamisesta luopuminen ja näihin periaatteisiin nojaa myös joogaopetukseni. Joogasta voi hyötyä jokainen – iästä, koosta tai kunnosta riippumatta. Joogaopetuksessani näkyy myös oma joogataustani iyengarjoogasta. Päätyötä teen tällä hetkellä terveysviestinnän parissa. Työ-/perhetilanteestani johtuen en ohjaa ryhmiä tällä hetkellä viikoittain vaan minut tapaa ohjaajana erilaisissa teemapäivissä.