Pilates studion kevät ja kesä 2021

Kevään kurssit jatkuvat studiolla vielä muutaman viikon ajan. Jaanan ohjaamat perjantai-illan kurssit kokoontuvat viimeisen kerran 23.4. Muut kurssit päättyvät viikoilla 18 ja 19. 

Kesän kurssikausi toteutetaan ajalla su 16.5.-11.7., mikäli alueemme säilyy edelleen koronaviruksen perustasolla. Perinteisten pilates-kurssien lisäksi kesän tarjonnassa on Jaanan ohjaama hathajoogaa iyengarin mausteilla sekä Pauliinan ohjaama astangajooga. Molemmat kurssit sopivat aloittelijoille sekä pidempään joogaa harrastaneille. Ennen kesän kurssien alkua järjestämme aloittelijoille suunnatut matto- ja laitepilates starttikurssit sekä liikkujan lantionpohja workshopin.

Kaikkien kurssien aikataulut ovat luettavissa: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu Ilmoittautumisen kursseille voi tehdä joko studiolla tai nettisivujen kautta. Muistathan ilmoittaa myös maksutavan (lasku/liikuntaedut).