Loppukevään kurssit ma 15.3. alkaen

Alueemme on edelleen koronaviruksen perustasolla, joten kurssit jatkuvat ma 15.3. alkaen hyvästä hygieniasta huolehtien. Kurssien aikataulut löytyvät: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu

Seuraamme tiiviisti Iisalmen koronatilannetta ja mikäli ryhmätoimintaan tulee muutoksia tiedotamme siitä. Jos haluat luopua kurssipaikasta/siirtyä etätreeneihin, ilmoitathan siitä sähköpostitse minna@pilatesminna.fi su 14.3. mennessä.

Suosittelemme asiakkaita ja ohjaajia käyttämään maskia tilanteissa, joissa 2 metrin turvaväli ei toteudu. THL:n mukaan maskia ei tule kuitenkaan käyttää, jos se vaikeuttaa hengittämistä kohtuuttomasti. Kunnioitamme myös heitä, jotka eivät pysty käyttämään maskia terveydellisistä syistä.

Jääthän kotiin, jos sinulla on kipeä olo tai olet juuri palannut matkalta. Poissaoloja on mahdollista korvata kurssin voimassaoloaikana muissa ryhmissä edellyttäen, että ryhmässä on tilaa ja korvauksesta on sovittu etukäteen. Muistathan ilmoittaa poissaolostasi hyvissä ajoin, jotta paikkaa on mahdollista tarjota muille.

Saapuessasi studiolle, odotathan käytävässä, kunnes edelliset asiakkaat ehtivät poistua salista ja pukutilasta. Suosittelen, että mahdollisuuksien mukaan vaatteiden vaihto tapahtuisi jo kotona, ja tunneille tultaisiin vasta vähän ennen tunnin alkua. Huolehdithan myös hyvästä käsihygieniasta ennen tuntia ja sen jälkeen. Ryhmissä suositellaan käyttämään omaa jumppa-alustaa ja välineet sekä laitteet puhdistetaan käytön jälkeen studiolta löytyvillä puhdistusaineilla.

Ajankohtaista tietoa saat myös instagramista/facebookista @pilatesminna

Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulla herää kysymyksiä kurssiin tai muihin palveluihin liittyen!