PilatesMinnan studiolle ei ole ollut koronavirustartuntaa

PilatesMinna studiolla os. Kilpivirrantie 7 ei ole ollut koronavirustartuntaa. Ylä-Savon SOTEn tiedotteessa mainittu MS studion joogasali sijaitsee Karjalankadulla. Lue tiedote kokonaisuudessaan tästä.

Seuraamme tiiviisti Iisalmen koronatilannetta ja siihen liittyviä suosituksia/rajoituksia. Kaikkia asiakkaita suositellaan käyttämään maskia. Mikäli oma maski on jäänyt kotiin, sen saa studiolta. Asiakkaita pyydetään huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta ennen tunnin alkua ja sen jälkeen. Saavuthan ohjaukseen/fysioterapiaan aina terveenä.

Kaikille loppukevään kursseille ilmoittautuneille ilmoitetaan kurssitoiminnan jatkosta/mahdollisista muutoksista viikon 10 lopulla. Fysioterapia ja yksilö-/duo-ohjausajat toteutetaan normaalisti hyvästä hygieniasta huolehtien. Ajanvaraukset ja peruutukset: minna@pilatesminna.fi

Voimia ja jaksamista kaikille – olette tärkeitä <3