Kevään 2021 kursseille ilmoittautuminen on alkanut

Syyskauden 2020 kurssit päättyvät joulukuun aikana ja studion toiminta on tauolla viikoilla 52-53. Tammikuussa juhlimme pilates studion 1- vuotissynttäreitä workshoppien merkeissä ja pidemmät kurssit käynnistyvät viikolla 2. Workshoppeihin ja kursseihin pääset tutustumaan sekä ilmoittautumaan sivulla: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu Pidemmille kursseille ei tarvitse tehdä erikseen ilmoittautumista, jos olet jo ilmoittanut jatkostasi Minnalle tai Jaanalle.

Uusi vuosi tuo tullessaan lisää tilaa studiolle, kun laitepilatessalin remontti valmistuu. Tämä mahdollistaa reilummat turvavälit ja hyvän ilmanvaihdon molemmissa saleissa. Kevään myötä saamme myös laitesaliin nykyisten reformereiden lisäksi muutaman lisälaitteen. Laitepilatekseen pääsee tutustumaan kursseilla tai yksilö-, duo- ja trio-ohjauksena. Katso lisätiedot: www.pilatesminna.fi/laitepilates

Otathan yhteyttä, mikäli sinulla herää kysyttävää studion kursseista, tilaustunneista tai fysioterapiasta! Kaikki palvelut ovat saatavilla myös lahjakortteina. Hyvää ja rauhallista joulun odotusta!