Hathajooga startti & brunssi la 22.8. opettajana Tuija Bercovici

Hei joogit! Olen Tuija Bercovici, viime kesänä yli kymmenen ulkomaan vuoden jälkeen takaisin kotikaupunkiini Iisalmeen muuttanut hathajoogaopettaja. Olen harrastanut joogaa noin kymmenen vuoden ajan ja käytyäni joogaohjaajakurssin Vietnamissa noin viisi vuotta sitten, tuli joogasta minulle olennainen osa arkea ja hyvinvointiani. Joogassa minulle on tärkeintä oman itsen kuunteleminen ja turhasta suorittamisesta luopuminen ja näihin periaatteisiin nojaa myös joogaopetukseni. Joogasta voi hyötyä jokainen – iästä, koosta tai kunnosta riippumatta. Tervetuloa kursseilleni!

Hathajooga startti & brunssi
Lauantaina 22.8. klo 10.00-12.30
Hinta: 25 €/hlö
Ryhmäkoko 10 hlöä
Opettajana Tuija Bercovici

Hathajooga-tunnilla asanat tehdään omaa kehoa kuunnellen. Hathajoogan starttikurssilla käydään läpi joogan tärkeimpiä asentoja rauhalliseen tahtiin. Kurssin aikana tutustutaan myös meditaatioon ja tehdään lyhyitä hengitysharjoituksia. Kurssi sopii aloittelijoille ja joogaa jo harrastaneille ja sen pohjalta on hyvä jatkaa joogaharrastusta pidemmillä kursseilla. Joogan jälkeen studiolle katetaan joogabrunssi, jossa on tarjolla syötävää ja juotavaa. Muistathan ilmoittaa erikoisruokavaliosi.

Ilmoittautuminen: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu