Kurssi- ja fysioterapiatoiminta käynnistyvät studiolla

Kurssitoiminta käynnistyy studiolla 1.6.2020 alkaen. Myös pilates & jooga etätreenejä jatketaan suljetussa facebook-ryhmässä kuukausi kerrallaan. Kaikki studiolla järjestettävät kurssit ovat pienryhmiä, jotta turvavälit ja riittävä hygienia toteutuvat. Päivitetyt tiedot kursseista, ilmoittautumisohjeet sekä hygieniaohjeistuksen löydät sivulta: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu

Fysioterapia ja yksilöohjaus
Olet jatkossa tervetullut studiolle myös fysioterapiaan, joko lääkärin lähetteellä tai ilman! Mikäli sinulla on lähete, saat käynnistä Kelan suorakorvauksen ja maksat vain omavastuuosuuden. Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, äitiysfysioterapia sekä muu yksilöohjaus toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti yksittäisenä tapaamisena tai pidempänä jaksona. Lisätiedot sisällöstä ja ajanvarausohjeet löydät sivulta: www.pilatesminna.fi/yksiloohjaus

Laitepilatesta yksilö-, duo- ja trio-ohjauksena
Laitepilates tarjoaa uuden ulottuvuuden oman kehon tuntemukseen ja Pilates-harjoitteluun! Laiteharjoittelu toteutetaan Reformer-pilateslaitteilla. Jousivastukset ja liikkuva kelkka tarjoavat tehokkaan tavan tasapainottaa vartalon puolieroja, vahvistaa keskivartaloa, hartiarenkaan aluetta, koko kehon toiminnallista voimaa, liikkuvuutta sekä kehon hallintaa. Harjoitteita tehdään vuoroin selin, istuen, polvillaan ja jopa seisten. Laitteen monipuoliset ominaisuudet sekä henkilökohtainen ohjaus mahdollistavat yksilöllisten tarpeiden huomioimisen sekä kehotietoisen harjoittelun. Lisätiedot: www.pilatesminna.fi/laitepilates

Kaikki palvelut saatavilla myös lahjakortteja!