Liikkujan lantionpohja – workshop ma 27.7.2020

Lantionpohjan lihakset ovat keskivartalon kivijalka. Oikein toimiessaan nämä lihakset ovat tiiviissä yhteydessä syviin vatsa- ja selkälihaksiin ja yhdessä ne kannattelevat sisäelimiä sekä tukevat selkää. Lantionpohjalihaksilla onkin erityinen tehtävä niin liikuntaa harrastajien kuin aktiiviurheilijoidenkin kehonhallinnassa. Paljon liikkuvilla voi esiintyä lantionpohjan heikkoutta, mutta myös yliaktiivisuutta, jota kovat ponnistukset ja iskuja sisältävä rasitus aiheuttavat.

Workshop on suunnattu sinulle, joka olet kiinnostunut syvien lihasten ja lantionpohjan toiminnan vaikutuksista harjoitteluusi. Workshopissa saat käytännön harjoitteita lantionpohjan oikeaoppiseen harjoitteluun sekä keinoja, kuinka yhdistät ne osaksi arkeasi ja muuta liikuntaasi. Lisäksi opit rentouttamaan lantionpohjaa ja vähentämään sen vääränlaista kuormitusta.

LIIKKUJAN LANTIONPOHJA WORKSHOP
Maanantaina 27.7. klo 17.30-19.00
Hinta: 25 €/hlö

Paikka: PilatesMinnan studio os. Kilpivirrantie 7, 2 krs. Iisalmi
Lisätiedot: Minna Ruotsalainen p. 050 5247 999, minna@pilatesminna.fi
Ilmoittautuminen: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu
Oikeudet muutoksiin pidätetään.