Pauliina Nuutisen tervehdys ja opetuspäivät Iisalmessa

Hei. Olen Pauliina Nuutinen. Koulutukseltani tanssija, mutta puuhailen laidasta laitaan kehon, mielen ja liikkeen parissa. Olen opiskellut ensin Turun Konservatoriossa ja sen jälkeen Teatteri Korkeakoulun Tanssitaiteen laitoksella. Tanssin ja musiikin ohella intohimojani on jooga ja pilates. Astangajoogaa olen opiskellut yhteensä noin 15 vuotta eri puolella Suomea ja monen eri opettajan johdolla. Astangajooga opettajaksi opiskelin Anne Nuotion koulutuksessa. Anne on edelleen tärkein ohjaajani. Pilatesta olen opiskellut Suomen Terveysliikunta Instituutissa. Minulle tärkeitä asioita joogassa, tanssissa ja pilateksesta on hengitys ja kokemus siitä kuinka harjoitusten avulla opin koko ajan tuntemaan itseni paremmin. Ne tuovat myös hyvää oloa, energiaa ja rauhaa <3

Pauliinan opetuspäivät Iisalmessa:

La 11.1. klo 12.30-14.00 astangajooga startti
La 8.2. klo 12.15-13.45 astangajooga startti
La 14.3. klo 10-12 ja 12.45-13.45 astangajooga workshop
La 18.4. klo 10-11.30 ja 12.15-13.45 Pilates & Barre workshop

Kurssien sisältökuvaukset: www.pilatesminna.fi/kurssit
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.pilatesminna.fi/ilmoittaudu tai minna@pilatesminna.fi