Kevään kurssit uudella Pilates studiolla 11.1.2020 alkaen

PilatesMinnan kevätkauden 2020 kurssit kokoontuvat uudella täysin remontoidulla Pilates studiolla osoitteessa Kilpivirrantie 7, 2 krs. 74120 Iisalmi. Tilaustunnit ja koulutukset toteutetaan studiolla tai tilaajan omissa tiloissa. Studiolla on pilates-, jooga-, spiraalistabilaatio- ja reformer laitepilates harjoitteluun soveltuva sali, pukuhuone, 2 wc:tä, suihku ja minikeittiö. Studion yhteydessä on myös hyvin parkkitilaa. Tarkemmat ohjeet studiolle saapumiseen lähetetään sähköpostitse kurssi-infon yhteydessä. Minnan lisäksi studiolla ohjaa anstangajoogaopettaja, pilates- ja barreohjaaja, tanssitaiteilija Pauliina Nuutinen.

Perinteisten mattopilates-kurssien lisäksi kevään uutuuksina ovat laitepilates, spiraalistabilaatio, astangajooga sekä barre!

Kurssiaikatauluihin pääset tustumaan tästä: ilmoittaudu
Kurssien ja workshoppien sisältökuvaukset sivulla: kurssit
Lisätiedot henkilökohtaisesta ohjauksesta sivulla: yksilöohjaus
Lisätiedot tilaustunneista ja koulutuksista sivulla: tilaustunnit

Lämpimästi tervetuloa ohjaukseen!

Lisätiedot ja ajanvaraus: minna@pilatesminna.fi p. 050 5247 999