Vahvaa ja venyvää Pilates-meininkiä Mari Keräsen ohjauksessa!

Mari Keränen Nummelan Pilates Centeristä tulee kesälomavierailulle Iisalmeen. Mari ohjaa maanantaina 16.7. klo 17.30-18.30 perustason Pilates-tunnin Iisalmen Kangaslammin uimarannan viereisellä puistoalueella. Tunnin hinta 5 €/hlö.

Tunti on avoin kaikille, eikä vaadi aikaisempaa kokemusta Pilateksesta. Tunnilla harjoittelemme helppoja pilateksen pre-liikkeitä, jotka tuovat kehoon notkeutta, liikkuvuutta ja voimaa, sekä löydät samalla selkärangan ja koko kehon oikean asennon. Oma alusta, juomapullo ja iloinen mieli mukaan 🙂

Lisätietoja Minnalta p. 050 5247999/minna@pilatesminna.fi

Marin tervehdys Iisalmen ja lähialueiden Pilates-harrastajille:

Olen Iisalmesta kotoisin, nykyisin Nummelassa perheen kanssa asuva fysioterapeutti ja pilates-ohjaaja. Pienestä lähtien olen liikkunut paljon, nuorena harrastin judoa SM-tasolla asti. Nuorena aloitettu judo harrastus Iisalmessa on mukana elämässäni vieläkin. Lasten myötä olen etsinyt lempeitä tapoja huoltaa omaa kehoani ja halunnut pitää huolta itsestäni. Pilates on suuri intohimoni, harjoittelu tuntuu hyvälle kehossani ja tunnen itseni vahvaksi ja notkeaksi. Innostuin opiskelemaan PhysioPilates ohjaajaksi Suomen Terveysliikuntainstituutissa, jonka jälkeen matka on jatkunut Somatic Studiolla laitepilates-ohjaajaksi. Haen oppia koulutuksista ja käyn Suomessa vierailevien ulkomaalaisten ohjaajien workshopeissa ja tunneilla. Ulkomailla lomaillessani etsin Pilates Studion ja hemmottelen itseäni yksityistunnilla. Tällä hetkellä ohjaan Nummelassa omalla studiollani matto- ja laitepilates tunteja. Minnaan tutustuin siskoni Jennin kautta, ja siitä syntyi ajatus Pilates tunnista Iisalmessa kesälomallani.